Mire elég havi 200 ezer forint nettó fizetés ha van egy saját tulajdonú ingatlanom?
Figyelt kérdés
Jelenleg külföldön élek és ha minden úgy alakul ahogy tervezem akkor 2-3 év múlva tudok otthon venni egy kis panel lakást. Tudom hogy most nagy az infláció és hogy a rezsi árak az egekben vannak, de csak nem tart örökké ez az állapot. Nagyon szeretnék már haza költözni mert nem nagyon érzem jól magam külföldön. Nincsenek nagy vágyaim. A heti nagy bevásárlás mellet szeretnék havi 1x elmenni moziba vagy koncertre vagy színházba. Esetleg egy kisebb kirándulásra.2022. nov. 5. 15:27
13/34 anonim válasza:
Rezsire és kajára több, mint a fele elmegy, szóval nem sokra elég.
14/34 anonim válasza:
Megélni elég ha alacsony rezsijű lakásod van.
15/34 anonim válasza:
Nekem elég lenne. Feltéve, ha a lakásnak alacsony a rezsije (mi a jelenlegi lakásunkba kb 30 ezret költünk számlára fűtéssel, villannyal együtt), a kajálásom nem kerül sokba, 60-ból megvagyok. Tehát havi 90 ezer a megélhetésem. Ha hozzá veszem a tankolást akkor 120. 80-at félre tudnék rakni havonta. De nincs hitelem és valóban alacsony költségvetésű a lakás!
Nyilván, ha konvektorom lenne és nagyobb lakásom hitellel nem élnék meg ennyiből.
16/34 anonim válasza:
Kb semmire. Azt a lakást valakinek rendbe is kell tartania. Az eszközök se bírják végtelen ideig.
17/34 anonim válasza:
Mit dolgozol jelenleg kint? Férfi vagy, vagy nő? Hány éves?
18/34 anonim válasza:
tátott szájjal lesni a NER gazdagokat.
19/34 anonim válasza:
#10: neked amúgy megfelel ez a szint? Vagy szeretnél/tudnál feljebb lépni?
20/34 anonim válasza:
Nekem van saját lakásom Bp-n kajára elmegy 50k egy hónapban rezsi + közös költség 30k és kb ennyi az összes kiadásom. Egyébként én nagyon komoly gamer csávó vagyok letolom a napi műszakot home officeból (programozás) és szét bombázok mindenkit Cs:Go-ban meg GTA 5 onlineban. Nem értem mit csinálnak itt az emberek, hogy nettó 200-ből nem lehet megélni, én még kegesebből is bőven megélnék. Nettó 550-et keresek eddig nem volt olyan hónap hogy nettó 400-450 alatt raktam volna félre. 2 éve vettem gamer PC-t RTX kártyával és i9 configgal az került 950 000-be ez volt az összes nagyobb kiadásom egyébként full chill teljes fain életet le lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!