Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most 402 az euró. Befektetési...

Most 402 az euró. Befektetési céllal érdemes szerintetek 1 milliót átváltani? Lefogadom ha átváltom, lemegy 270 re.

Figyelt kérdés

2022. nov. 5. 09:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
41%
Hétfőn fogok venni egy csomót
2022. nov. 5. 09:13
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Hogyha befekteted a pénzt, nem érdemes várni, mert lehetetlen mindig pont a legjobb árfolyamon váltani, amit ha mindig halogatsz, konnyedén hoppon maradsz.

Hogyha befektetés alatt kizárólag valutaváltásra gondolsz, amit később vissza akarsz váltani forintra, akkor hatalmas a kockázatod. Szerintem nem érdemes mindent egy lapra tenni, inkább felezd/negyedeld el az összeget és legyen mellette tényleges, forint alapú befektetésed is, amivel forint erősödésnél jól jársz.

2022. nov. 5. 09:30
 3/21 anonim ***** válasza:
51%
Állampapírral jobban jársz . Számold ki , elég egyszerűen meg lehet tenni
2022. nov. 5. 10:03
 4/21 anonim ***** válasza:
89%
Váltsd át! Hátha bejön a feltétel érzésed! Örülnék egy 270-es Eurónak.
2022. nov. 5. 10:14
 5/21 krwkco ***** válasza:

Az év eleje óta az EURHUF emelkedése éves 18%-nak felel meg.

2000-től 2021 végéig kb. évi 2%.

De ez a múlt. A jövő lehet más is. Pl. időszakosan befolyásolhatja az árfolyamot, ha lesznek EU pénzek.

Egyébként az eurót és a magyar kibocsájtású állampapírt lehet kombinálni is. PEMÁP.

2022. nov. 5. 10:31
 6/21 anonim ***** válasza:
31%
És mit kezdel a csomóval? Én pl. kötöm a csomót és nem veszem. Bro.
2022. nov. 5. 12:27
 7/21 anonim ***** válasza:
59%
Lejjebb menni nem valószínű hogy fog. Az EU-s pénzeket nem úgy tűnik, hogy megkapnánk a jogállamisági problémák miatt, pedig az lendítene egy nagyot a forint erősségén.
2022. nov. 5. 13:46
 8/21 anonim ***** válasza:
62%
Úgy biztosan nem éri meg, hogy átváltod euróra és bevarrod a párnahuzatba. Euróban is van infláció, annak az értéke is csökken, elgfeljebb kevésbi mint a forintnak.
2022. nov. 5. 14:09
 9/21 anonim ***** válasza:
42%

Van egy sokéves trendvonal, azt követi.

A magyar gazdaság sokkal rosszabb állapotban van, mint amit egy ellenzéki szavazó is sejt, épp most robban be az ár-bér spirál, amit a kormány nem hogy csökkent, de még támogat is olyan dilettáns "szociális" intézkedésekkel, mint a csok-os büntetőkamat eltörlése, Széchenyi hitelek, kamatstop, felújítási támogatások és társaik.

Én Euró megtakarításból fogok lakást venni a közeljövőben, tehát nagyon érint mi történik. Pár forint változás nekem milliókat jelent.

Az eus támogatást megkapjuk, a dollár trend megtört, én arra számítok, hogy november végéig, decemberig erősödik a forint, és januártól bummmm jön a fekete leves és a teljes válság.

Befektetési bankban dolgozom, rálátok erre-arra, elég komoly vállalatok is fogadnak erre a szenárióra egyébként.

2022. nov. 5. 14:36
 10/21 anonim ***** válasza:
92%
Matematikus vagy? Vagy miből számoltad ezt ki?
2022. nov. 5. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!