Miért nem elég a tanároknak a nettó 207 ezer forintos fizetés?

"A tanàr is èppùgy elmehet szabadsàgra mint bàrki màs."
Hol hallottad ezt a h***eséget??

Akkor kérjenek fizetésemelést a családosok,nem másokon kell élősködni,mert gyereke van!
Ezeket a korrupció sem érdekli,szolgalelkűek,akkor lehet élvezni a szolgaságot,nem pedig mást lehúzni!

45
miért fáj neked az hogy ha megemelik a tanárok fizetését?

Nem értetted a választ,a 40-esre válaszoltam,aki szerint az emberek többségének nincs pénze magántanárra,de azt elvárják,hogy más éhbérért dolgozzon!

Hol írta azt hogy elvárja?
Ezért kell megemelni a tanárok fizetését hogy ne ilyen zsebpénznek is kevés pénzért dolgoztassák őket.

Szerintem kevés ez már manapság...de azért a 600 ezer, stb azért túlzás.
Most 200-400 ezer van/ lehet a nettójuk.
Emelni kell, mondjuk 300-550 reális lenne szerintem.

49
A fizetésüket nem csak azért kell emelni hogy normális szintre hozzák a fizetésük, hanem azért is mert baromi nagy tanár hiány van. Ezt pedig nem fogja megoldani már egy kis emelés.
Elejét lehetett volna venni az egésznek ha nem hagyták volna a problémát kb 10 éven keresztül egyre súlyosbodni. De hagyták, úgy hogy most már nagy emelés kell. Valamit valamiért. Eddig hülyék voltak és nem foglalkoztak ezzel a problémával, így pedig most vállalni kell a felelősséget és meg kell adni a nagyobb emelést.

Valamelyik családtámogatásból lehetne bért emelni!
Ha nem fizeti valaki a tb-t,akkor behajtják.
Ha valaki gyereket csinál fizessen több adót,mert ők használják a legtöbbet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!