Barátnőmmel szeretnénk kimenni dolgozni Ausztriába. Melyik részt lenne érdemes megnézni!m? Nekem szakács végzettségem van, 4 év tapasztalattal, ő cukrász, 2 év tapasztalattal. Fiatalok vagyunk.
Jó kérdés, van több rész is ami ilyen szakácsos doku, pl ez:
HAsznos lenne, ha előtte legalább egy alapfokú intenzív német tanfolyamot el tudnátok végezni. Pl. Goethe Intézet, vagy az Osztrák Intézetben...
MEgnőnének az esélyeitek.
Hogy melyik régió? Hát attól is függ, hogy mik a szempontjaitok... Pl. hogy gyakran haza akartok-e jönni, vagy inkább "tutibiztos" turisztikai hely, pl. Tirol....
Nekem Dél-Tirol a kedvencem, de az már Olaszország. :)
Német nyelvterületen németül beszélnek, de semmi gond.
Szerintem is jó lesz a pékség, vagy próbáljátok meg a Flammen-t (Langosch)..
Wer bist du ?
Warum bist du hier ?
Das ist mein land!
Mivel angolul beszéltek az UK is szóba jöhet nektek: A szakács és a cukrász is szerepel a Skilled Occupations listában ( [link] szóval kérhettek Skilled Worker Visa -t: [link]
Ha Ausztriába szeretnétek menni, akkor mindenképpen tanuljatok osztrákul, akarom mondani németül.
Ha nem akartok, esetleg még Írországot is megnézhetitek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!