Mit javasolnátok egy fiatalnak, melyik országban lenne érdemes új életet kezdeni?
Itthon eladni mindent, elmenni. De hova érdemes?
Ahol a gazdaságpolitikának nem érdeke teljesen tönkretenni az embereket mint itthon.
Svájcra gondoltam, de ott nagyon drága az élet. Házat venni, utána lehet adózni is kell. 2x annyiba kerül minden.
Olyan helyre gondoltam, ahol nincsen sem annyira hideg sem annyira meleg.
A politika mindenképp kizáró ok lenne, ezért Franciaország például nekem nem játszana. Meg ugye ott aki nem tud franciául, azzal szóba sem állnak.
Németország alapvetően szimpatikus lenne, de sajnos úgy tudom ott sok az emigrált ember.
12. Igen, de nem szeretem az ennyire beképzelt embereket. Macron politikája meg nem szimpatikus.. 😅
13. Köszönöm szépen! :)
ezek a magyar okj-k nem érdekelnek senkit külföldön, pláne logisztikában kapnak 1000+1 embert a saját állampolgáraik közül.
Attól még jó terveid vannak, de le kéne fixálni pár orszgára. Megnézi hol milyen körülmények között tudnál élni.
Hollandiában lakhatási válság van éppenséggel. Oké, hogy keresel 1700 eurót, de 1500 egy lakás. És nem fogják kiadni neked, mert ott úgy megy, hogy valami 2-3x-osának kell lennie a bruttó bérednek, különben nem adják neked ki a lakást. Ott nagyon válogathatnak.
Ha a német nyelvvel megtudsz bírkózni, én azt mondom ausztria.
17. Jogos, de oda most így sem lehet beutazni.
18. Rendben, köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!