33 évesen késő elkezdeni mixer és barista tanfolyamot?
Mert párom szerint késő válltani és úgysem tudok megtanulni annyi koktélt, hogy érdemes legyen szakmát válltanom.
Mondjuk szakmát nem is akarok válltani, csak néha néha beugrani besegíteni helyekre.
Szerintem érdemes megcsinálni.
Én is megcsináltam a mixert, baristát, és a bár managert és most tervezek kimenni vele Svájcba dolgozni.
“úgysem tudok megtanulni annyi koktélt“
mondjuk nem vagyok szakértő azt előre leszögezem, de nem az van ennél a szakmánál is, hogy elég csak a legjobb 20-25 félét megtanulnod, a többi félét meg alig fogják kérni, de idővel úgy is rád ragad?
Emellett az sem baj ha tévedek és minden nap tanulnod kell valami újat, mert legalább változatos és nem fogsz elbutulni benne.
Egyébként, ha úgy érzed tényleg ez az amit szeretnél, akkor sose fog késő lenni elkezdeni.
Jaj, én is azt akartam írni, hogy nem fikázásból, de egy barista tanfolyam maximum pár hónap. De ennél sokkal rövidebbek is vannak.
A legtöbb helyen van maximum pár tucat koktél. Hogy az istenbe lennél öreg ahhoz 33 évesen, hogy megtanuld ezeket? Röhög a vakbelem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!