Egyetem mellett gyakornokként a havi nt. 168.000-210.000-es fizetés mennyire számít jónak?
Figyelt kérdés
Havi 80-100 óra munkáról van szó, 2100-as órabérrel2022. okt. 30. 22:26
11/14 anonim válasza:
Imádom ezet a "biztonsági őr 400 órában mennyit keres" meg "3 gyerekes szülő mennyit keres" összehasonlítást. A diákmunkás fizetést diákmunkás fizetésekkel lehet összehasonlítani. Ez a fizetés jónak számít, bőven átlag felett van.
12/14 anonim válasza:
Egyetem mellett szerintem simán jó, én anno örültem volna bármilyen melónak, de egy vidéki főiskolán nagyon nem volt lehetőség. A kérdés mi a célod ezzel a pénzzel, úgy értem ebből élsz vagy ez csak kiegészítés lenne mert van ösztöndíj vagy diákhitel vagy bármi, vagy otthonról is "támogatnak" még a tanulmányok ideje alatt....
Egyébként simán jó gyűjteni is, vagy félretenni valamire... szűkebb időkre pl.
13/14 A kérdező kommentje:
Kis szülői segítség mellett magamat tartom el belőle, illetve a lakbért és rezsit fizetem, az egyetemtől szociális ösztöndíjként havi 70 ezret kapok még mellé.
2022. nov. 13. 02:48
14/14 X.N.X.X válasza:
Figyelj, két én telt el lassan a kérdésed óta, én egy multinál, vevői kapcsolattartó gyakornok poziba vagyok, 1700/óra fizuval kezdtem 1 éve, most 1880/óra a bérem. Suli mellett csinálom, 80-110 óra között tudok teljesíteni, ez változó. Nem mondanám a legjobb fizetésnek, van ettől jobban fizető diákmunka, de biztos hogy többet is kell dolgozni! Mellette fizetem az albérletem, meg élek.. Nyilván kapok otthonrol is egy kis támogatást, én azt mondom meg vagyok így is elégedve, mert tudok lerakni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!