Mi a reális fizetési igény?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem gyakornoknak, vidéki nagyvárosba, diplomám tavaszi félévben lesz kész. Pénzügyi-számviteli alapképzés, jelenleg semmi tapasztalattal, teljesen pályakezdő vagyok. Voltam állásinterjún több könyvelő irodában, de sehol nem ajánlottak konkrét összeget,hanem mindenhol az én bérigényemet kérdezték. Nem vagyok már 25 alatti, gyermekem nincs, tehát nem vagyok jogosult adókedvezményre. Nem diáknak vennének fel, hanem teljes állásba. Szerintetek mi lenne a reális bérigényem mondjuk óránként bruttoban ?2022. okt. 28. 12:41
11/11 anonim válasza:
10. Erre annyit tudok mondani, hogy félre tettem 2 millát 2,5 éve, elvégeztem egy 2 éves sulit és úgy érzem csak buktam. 2,5 éve még egy elmegy házat vehettem volna 10milláért, ma egy ugyan olyan ház 17-20milla alaphangon, tehát olyan érzésem van, mintha csak kidobtam volna 5 öt :c, mellesleg annyit érek, hogy hiába keresek többet ezzel a végzettséggel, közel sincs annyi értéke a pénznek+ szerintem a mostani rezsiárakat lassan ki se lehetne fizetni, mi szép kilátás egy egy 23 éves fiatalnak ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!