Mi a reális fizetési igény?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem gyakornoknak, vidéki nagyvárosba, diplomám tavaszi félévben lesz kész. Pénzügyi-számviteli alapképzés, jelenleg semmi tapasztalattal, teljesen pályakezdő vagyok. Voltam állásinterjún több könyvelő irodában, de sehol nem ajánlottak konkrét összeget,hanem mindenhol az én bérigényemet kérdezték. Nem vagyok már 25 alatti, gyermekem nincs, tehát nem vagyok jogosult adókedvezményre. Nem diáknak vennének fel, hanem teljes állásba. Szerintetek mi lenne a reális bérigényem mondjuk óránként bruttoban ?2022. okt. 28. 12:41
2/11 anonim válasza:
Esetleg leíthatnád milyen diplomád lesz, meghogy a könyvelő irodában mit fogsz csinálni.
3/11 anonim válasza:
Vidéki könyvelőirodák híresen lehúzósak, olyan mint jogászoknál a hírhedt "kisvárosi ügyvéd" .
Bruttó reális órabér mondjuk a bruttó 2000-2500 ft.
Az angolod milyen? Budapest nem játszik?
4/11 anonim válasza:
Magyar eü. 300k körül kapok, ha te diplomával kevesebbet akkor átbasztak, haverom random gyárba operátor és megkap közel annyit mint én, tehát ha ennyit se kapsz és még tanultál is akkor igazából azzal a 4 évnyi diplomázással vagy egy fél ház árát buktad meg lett egy diplomád xd
5/11 A kérdező kommentje:
1# Köszönöm az értelmes választ, kb én is ide kalkuláltam magamat.
2# benne van a leírásban, psz alapkepzes tehát psz diploma. Gyakornoknak jelentkeztem, tehát nyilván eleinte max alapfeladatokat biznának rám.
3#en is kb ezzel az órabérrel számoltam, angolom erős középfok, nyárra van tervben a felsőfok.
4#leirtam , hogy nincs diplomám, jelenleg tanulok... örülök neki, hogy jól keresel, bár ez a kérdésem szempontjából senkit nem érdekel, én majd pár év múlva fogok 2x annyit mint te valaha.
Az értelmes válaszokat pedig köszönöm 😇
2022. okt. 28. 16:47
6/11 anonim válasza:
Jól keresek, marhára, 2 éve 180k volt a fizum és jobban megéltem mint most ebből..
9/11 anonim válasza:
Hát lassan doktori kellesz ahhoz, hogy kenyeret tudj venni és ne halj éhen, Magyarország jobban teljesít!
10/11 anonim válasza:
#9-esnek: doktori a francokat. Elég ha egy nagyságos, agyon sztárolt IT-s vagy és kb fél év gyakornoki munka után egy kis rinyálással már rögtön milliót keresel. Előtte sajnos ők is "csak" bruttó 600-700 ezret keresnek. A mai világban csak az IT-soknak fizetnek rendes pénzt, a többiek meg le vannak kakkantva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!