Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajzba mit érdemes...

Önéletrajzba mit érdemes írni, ha még semmi olyat nem csináltam, amit általában beleírnak?

Figyelt kérdés

Igen, valamikor 10.-ben kellet csinálni valamelyik órára önéletrajzot, de akkor az elképzelt jövőbeli énünkkel, netes minták alapján, s mindenkinek nagyon pöpec lett... Éppen csak most gőzöm sincs, hogy a sajátomat hogy kellene megírni.

Irodai részmunkaidős allásról lenne szó (Excel-ben dolgozás).

21 éves vagyok, másodéves egyetemista, s kb ennyi, ami szokásosan benne szokott lenni egy önéletrajzban.

Hogy gimiben számítástechnika verseny megyei szakaszán helyezést értem el, azt beleírjam?

Vagy hogy épp önkénteskedni kezdtem, de magára az eseményre, ami tulajdonképp az önkénteskedés, még csak készülünk (szervezés, ötletek kidolgozása)?

Vagy hogy kérdőív kitöltetést és SPSS-be bevezetést végeztem egy országos program keretein belül? (Ez utóbbiról nincs papírom s nem is lesz, mert csak egy másik tanáromnak csináltam szóbeli megegyezés alapján. De azért mégis csak 533 kérdőív ment keresztül a kezemen...)

2022. okt. 25. 12:05
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezeket mind. Minden olyan dolog érdekes, amivel korábban foglalkoztál és eredményt értél el. Ezekből látszik, hogy milyen jellegű dolgok érdekelnek, és hogy rá is tudod szánni a megfelelő mennyiségű és minőségű munkát és energiát. Az Excel tologatás (nem degradáló értelemben) amúgy sem egy nagyon magasröptű munkakör általában, nem fognak elvárni 20+ év szakmai tapasztalatot milliárdos projektek menedzselésében.
2022. okt. 27. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!