Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A legtöbb kérdést miért...

A legtöbb kérdést miért fordítják, ferdítik el az IT-sek ezen a honlapon?

Figyelt kérdés

Végig olvastam az elmúlt pár hétben jó pár kérdést.

Sokszor kiderült, hogy IT-sek válaszolnak.

Rögtön IT-s állást vesznek természetesnek ha egy-egy nagyvállalatról kérdez valaki.

Lehet az bármilyen közgazdász, bármilyen mérnök, jogász, stb. pozíció de mindenre IT-s szemszögből, valóságból jön válasz?

Miért?

Nem jobb vagy rosszabbak ők. Egyszerűen más. Elferdítik amiről a kérdés szól.

2022. okt. 25. 00:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Aki konkrét példákat kér:

Tele van a kategória, nézz szét!

Kérdez valamit valaki, igaz ő sem írja, oda hogy milyen szakterület (ez hiba tőle is!) és jönnek a válaszok amikből rosszabb esetben nem is derül ki előre, hogy IT-s.

De ki tudja hogy adekvát-e így?

9-es, nem lát kategorikus különbséget. Van amiben igen, van amiben nem. Biztos van amikor ugyanúgy telibe talál egy informatikus tapasztalata XY Zrt-ről egy pénzügyes vagy jogász kérdésére. De van amikor meg nagyon más.

Ketten is (vagy többen is) fizetést emlegettek.

Én most nem erről beszélek, hanem BÁRMI a nagyvállalati világból.

2022. okt. 25. 09:55
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
Tiltsuk ki az ITseket.
2022. okt. 25. 10:01
 13/18 anonim ***** válasza:
29%

11:

Ha valaki nem említ a kérdésben szakterületet, akkor caak általaban lehet válaszolni XY Zrt.-ről, akkor miért baj, ha mondjuk egy befektetési multi esetében pénzügyesek és IT-sok is válaszolnak?

2022. okt. 25. 10:24
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
DE ha tele van a kategóia akkor légyszíves csak egyet linkelj:)
2022. okt. 25. 10:29
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

"Tele van a kategória, nézz szét!"

Ez mióta konkrét példa? ??!?!!?!?! ?!

2022. okt. 25. 10:47
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
Tulajdonképpen mibajod van? Ha valaki általánosságban érdeklődik például egy multiról és nem nevezi meg a célcsoportot, hogy ott a vezérigazgató vagy a takarítónők véleménye érdekli a cégről akkor miért ne válaszolhatna bárki bármilyen területről?
2022. okt. 25. 11:49
 17/18 anonim ***** válasza:
82%

Itt gyakorin nem a válasz a lényeg.

Kérdezők többsége már rég eldöntötte mi a válasz de hallani szeretné másoktól is, hogy igazolja magát.

2022. okt. 25. 13:17
 18/18 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom, nem talalkoztam meg itt ilyennel. Sok IT-s szokott valaszolni, az teny, de nem lattam meg olyat, hogy elferditettek volna egy kerdest.

Ezt hogy kell elkepzelni pontosan?

2022. okt. 25. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!