A legtöbb kérdést miért fordítják, ferdítik el az IT-sek ezen a honlapon?
Végig olvastam az elmúlt pár hétben jó pár kérdést.
Sokszor kiderült, hogy IT-sek válaszolnak.
Rögtön IT-s állást vesznek természetesnek ha egy-egy nagyvállalatról kérdez valaki.
Lehet az bármilyen közgazdász, bármilyen mérnök, jogász, stb. pozíció de mindenre IT-s szemszögből, valóságból jön válasz?
Miért?
Nem jobb vagy rosszabbak ők. Egyszerűen más. Elferdítik amiről a kérdés szól.
Aki konkrét példákat kér:
Tele van a kategória, nézz szét!
Kérdez valamit valaki, igaz ő sem írja, oda hogy milyen szakterület (ez hiba tőle is!) és jönnek a válaszok amikből rosszabb esetben nem is derül ki előre, hogy IT-s.
De ki tudja hogy adekvát-e így?
9-es, nem lát kategorikus különbséget. Van amiben igen, van amiben nem. Biztos van amikor ugyanúgy telibe talál egy informatikus tapasztalata XY Zrt-ről egy pénzügyes vagy jogász kérdésére. De van amikor meg nagyon más.
Ketten is (vagy többen is) fizetést emlegettek.
Én most nem erről beszélek, hanem BÁRMI a nagyvállalati világból.

11:
Ha valaki nem említ a kérdésben szakterületet, akkor caak általaban lehet válaszolni XY Zrt.-ről, akkor miért baj, ha mondjuk egy befektetési multi esetében pénzügyesek és IT-sok is válaszolnak?

"Tele van a kategória, nézz szét!"
Ez mióta konkrét példa? ??!?!!?!?! ?!

Itt gyakorin nem a válasz a lényeg.
Kérdezők többsége már rég eldöntötte mi a válasz de hallani szeretné másoktól is, hogy igazolja magát.

Nem tudom, nem talalkoztam meg itt ilyennel. Sok IT-s szokott valaszolni, az teny, de nem lattam meg olyat, hogy elferditettek volna egy kerdest.
Ezt hogy kell elkepzelni pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!