Hogy érted, hogy elferdítik? Én úgy látom, hogy ha IT-s válaszol, akkor az egyértelműen kiderül a válaszból, sokszor bele is szokták írni, hogy "IT-ban", "IT területen" stb. Arról nem tehetnek, hogy ők vannak itt többségben.
2022. okt. 25. 00:44
2/18 anonim válasza:
Nagyvállalatokhoz sok ITs kell úgyhogy sokan vagyunk.
Ha fizetésre gondolsz nem ferdítés, tényleg megkeresünk ennyit.
2022. okt. 25. 00:58
3/18 A kérdező kommentje:
Nem a fizetésekre gondoltam. Hanem, hogy a kérdés nem IT területről szól, de ők IT-sek válaszolnak IT-re aktualizált válasszal.
Amúgy mindegy, hogy fizetés vagy más a téma, a lényeg, hogy nem adekvát.
1-es: Ha odaírják akkor az úgy rendben is van. Inkább az zavaró nagyon, hogy nem írják oda és később derül ki. A kérdező meg más területről kérdezett.
2022. okt. 25. 01:27
4/18 anonim válasza:
Mert szeretnék informatikus zseninek képzelni magukat, de a való életben programokat kell telepíthetniük, frissítgetniük minimálbérért, ezért álmodoznak, hogy van feljebb.
2022. okt. 25. 01:39
5/18 anonim válasza:
Én mérnök vagyok egy sóher cégnél, 300 nettóval. Baromira nem érte meg ennyiért kitanulni.
2022. okt. 25. 02:25
6/18 anonim válasza:
Tudsz mutatni pár konkrét példát? Előre is nagyon köszönöm!
2022. okt. 25. 06:14
7/18 anonim válasza:
Mert ök voltak az iskola lenézett kockái és most élvezik, hogy mmegy a szekér és sokat keresnek, emiatt minden felületen muszáj felvágniuk vele.
2022. okt. 25. 07:57
8/18 anonim válasza:
Mondj már egy konkrét példát, mert ez így erősen csak levegőbe beszélés kérdező.
2022. okt. 25. 08:24
9/18 anonim válasza:
Én nem látom a kategorikus különbséget egy IT-s, egs más területen dolgozó mérnök vagy egy közgazdász között, mindegyik között vannak jól és rosszul keresők, mindegyik irodában dolgozik vagy otthonról, nyilván a munkájuk más, de a lehetőségeik nem térnek el kategorikusan.
2022. okt. 25. 08:43
10/18 anonim válasza:
Nem az IT sok írják oda mindenhova, hanem általába a random emberek akik hallották hogy ez a szakma sokat fizet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!