Jogosan vagyok mérges vagy sem?
én elküldeném a p.icsába az ilyen piramisos "melókat" igérő g.örényeket. Tedd ezt, írj vissza neki valami szépet, de ne úgy ahogy én fogalmaztam :D valahogy olyan stílusban ahogy ő írta, mert ez bunkóság volt. Ez a piramis dolog csak lehúzza az embereket, tehát ha tisztességes akarsz maradni , akkor szerintem maradj ki az ilyenekből.
Amúgy legközelebb ha jelentkezel valamilyen munkára, és kérik a tel.számod,akkor add meg, mert manapság ez már alap dolog. Nem e-mailon fognak üzengetni, amit vagy megnézel vagy nem, hogy felvettek-e vagy sem. Persze ezt normális állásra értem. Ha pénzt akarsz keresni diákként, akkor szórólapozz, vagy árufeltöltés, kasszázás vagy ilyesmi...
Te is bunkó voltál velük, ők is veled. Ha nem bíztál bennük, mi a fenének töltöttél ki egyáltalán hiányosan bármilyen adatlapot? Ha bíztál bennük, miért nem töltötted ki rendesen?
A velük kapcsolatos megérzésed könnyen lehet igaz, de akkor minek kellett belemenned az egészbe?
Ha látsz egy stoppost az útszélén nem intelligens dolog lelassítani és kikiabálni, hogy "úguysem veszlek fel, kiskecseg".
Ha látsz egy koldust az aluljáróban, nem értelmes ötlet odamenni hozzá, meglobogtatni egy 500-ast, és kijelenteni, hogy "nem adom neked, inkább dolgozz".
Nem túl szimpatikus dolog odamenni a zöldségeshez, és elkezdeni magyarázni neki, hogy milyen ronda zöldségeket árul, ráadásul rohadt drágán.
Te most valami ilyet csináltál. Ettől még az ő válaszuk sem volt túl intelligens, de te megérdemelted.
Írd meg az önéletrajzod, és helyezkedj el egy multicégnél. Akkor majd megtudod, mi az a piramis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!