Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol és hogyan szerezzek...

Hol és hogyan szerezzek munkát? Van aki tud ajánlani valamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves lány vagyok, egyetemre gyűjtenék, ezért munkát keresek, de a környékemen nagyon kevés álláshirdetés van amit felraknak a netre, így leginkább kapcsolatok útján tudnak itt munkát kapni az emberek. De az a helyzet, hogy nekem nincsenek kapcsolataim, akiket megkérdeztem nem tudtak beajánlani sehova. Mit tegyek? Igazándiból valami adminisztrációs vagy könnyű irodai, betanított munkában lennék érdekelt, ahol lehetne részmunkaidőben dolgozni és nem gond, hogy jelenleg az érettségi a legmagasabb végzettségem. Hol kereshetnék ilyet? Beléptem facebook csoportokba is, de a legtöbb ottani lehetőség férfiaknak szól és nehéz fizikai munka.

2022. okt. 22. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
3%
Piroslámpa, rosszlányok, vidékilányok stb. Ha nem vagy full igénytelen, akkor egyetem végére heti 4-5 vendéggel saját lakásod lesz Bp-en és egy új kisautó is belefér.
2022. okt. 22. 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:
16%
#1 le vagy maradva.. manapság már elég egy onlyfans is.. még hozzá se kell érnie a vendégekhez és többet is kereshet, kényelmesen az otthonából.
2022. okt. 22. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Google: diákmunka/ iskolaszövetkezet
2022. okt. 22. 17:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Diákmunka vagy SSC HO val.
2022. okt. 22. 20:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam, hogy nem vagyok diák. Nem is passzíváltam, kihagyok egy évet, nincs hallgatói jogviszonyom.
2022. okt. 22. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Akkor meg profession.hu, de ne legyenek illúzióid: gyár vagy meki
2022. okt. 22. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2022. okt. 23. 09:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Profession, linkedin, helyi állásközvetítőnél és cégek saját oldalain.
2022. okt. 23. 14:31
 9/9 anonim ***** válasza:

LinkedIn-en inkább szakképzett/diplomás melók vannak, Profession amit böngéssz át.

De ja, nagy reményeket ne fűzz hozzá, ebből nagy eséllyel bolt vagy gyár lesz.

Gyári munka nem mindig egyenlő nehéz fizikai munkával, abból is van könnyű ülős fajta, illetve soknál szállás is van.

Amúgy ha megvan hozzá az alkatod és nem borzaszt el csinálsz egy onlyfans fiókot és valahogy kitakarod az arcod, hidd el van annyi kanos barom hogy fizetne azért hogy webcam előtt hülyéskedj. Sok fiatal lány csinálja ezt akár még egyetemre gyűjtés miatt is.

2022. okt. 23. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!