Hollandia vagy Németországba költöznétek inkább és miért?
Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 11:30
21/29 anonim válasza:
#19 Nincs azzal semmi gond, ha neked ez teljesen normális és szeretsz egy cigány országban élni. Valószínűleg ilyen közegben nőttél fel, vagy így neveltek. De nem mindenki érez így. Szerencsére van lehetősége mindenkinek eldönteni, hogy megy, vagy marad.
24/29 anonim válasza:
12: Én is ezt olvastam.
Mégis ismerősi körből csak 1 infóm van, lehidalsz, mi az:
Kétségbeesetten írt a fickó tavasszal, hogy 80-90%-os infláció van Németországban és emiatt jön haza Magyarországra, mert is kisebb az infláció.
25/29 anonim válasza:
20: Látod? Pedig szerinted egy cigány országban él.:)
28/29 anonim válasza:
Hollandiaban dolgoztam ket evet, most keszulok atmenni inkabb Nemetorszagba. Hozzatartozik, hogy egeszsegugyi vegzettsegem van, megvan alapbol a B2 nemetem.
Anno szimpatikusabb volt Hollandia, igy nyitott voltam a nyelvre is, de csak kinlodas az egesz…
29/29 anonim válasza:
27: Hogy anyagilag jobban megéri kimenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!