Hogy lehet nagyon kevés munkával nagyon sok pénzt keresni?

El lehet érni, csak nem nyafizással.
Vállalkozni kell a szakterületeden, és a legjobbnak lenni. Aztán növekedni. És így tovább. Én már egyszemélyes kft-ként is hoztam a 2M körüli havi bevételt (semmi közöm az IT-hoz, mielőtt valaki erre gondolna). Simán csak doktorim és 6-8 év nemzetközi tapasztalatom van a területen, külföldi kliensekkel.

Tanulással, 0 hátszéllel is jó pozíciókat lehet kihozni. A lényeg, hogy mit tanulsz.
Én is sokáig toltam a szakmai tanfolyamokat, és alig mentem előre. Közben amennyire lehetett bezárkóztam, mert utálom az embereket.
Aztán indítottam egy vállalkozást kis kiegészítésnek, és ott nem zárkózhattam el. Nyelvem egy nagyot, és elhatároztam hogy megtanulom kivel hogy beszéljek, megyek a cégnél mindenkivel iszogatni, smúzolok, mindenre kaphazó vagyok. Azóta elég drasztikusan megugrott a fizetés, és napi nettó 4-5 óra meló mellett érzem jól magam. Reggel középvezetővel kávézok, délben felsővezetővel ebédelek, délután haverokkal megyünk a gyárudvaron egy nagy túrát-szépen telik az idő, megvan a 8,5 óra, nem kell túlterhelni magam, és a fizu is jobb.
Csak azt kellett megtanulni, hogy viselkednek társaságban, és kivel legyek jóban a vállalatnál.

350 nettó nem számít sok pénznek
sok szakmában ez egy kezdő fizetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!