Van olyan munka, ahol nemzetközi fuvarokat kell csinálni?
Figyelt kérdés
Olyan munkát keresek, ahová elegendő a B-kategóriás jogosítvány (tapasztalatom 5 év), és nemzetközi fuvarokat kell végezni. 102-es jogosítvánnyal rendelkezem, ami kell a hivatásszerű sofőrkedéshez. Beszélek felsőfokon németül és angolul, rendelkezem ezekből nyelvvizsgákkal is (C1). Profession.hu oldalt akárhányszor görgetem, nem találok ilyen állást - talán nincs is. Ha valaki tudna ilyenlehetőséget, kérem, jelezze nekem! Köszönöm szépen!2022. okt. 19. 21:22
2/6 anonim válasza:
Ez a nemzetközi furgonos munka amit keresel, mivel kevesen bírják, óriási a fluktuáció, mindig van felvétel ezekehez a cégekhez.
Konkrét példa, Dalma Sped 2004 Kft. Győrben
3/6 anonim válasza:
Van persze, mint fentebb is mondták, de ha már beszélsz németül én a helyedben ausztriába járkálnél ki dolgozni, mondjuk a postához vagy akármi másra.
4/6 anonim válasza:
két felsőfokú nyelvvizsgával miért akarsz ilyen "alja" cigányéletet csinálni...???? Egy SSC-ben sokkal többet kereshetnél...
5/6 anonim válasza:
Ha ilyen munkát nem találtál önállóan akkor van baj a toronyban
6/6 anonim válasza:
Nemzetközi B kategória sofőr állás
Ennyit kellett volna beírni neten. Ennyi nem megy az állítólagos két felsőfokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!