Van esélyem bejutni ELTE- Nemzetközi tanulmányok magyar nyelvű szakára? (Államilag támogatott)
Figyelt kérdés
432 pontom lett végül, tavalyi évben a ponthatár 414 volt, azelőtt pedig 401. Szerintetek lehet, hogy idén is minimum 15 ponttal emelkedjen a ponthatár?:( Most a szóbeli visszatérése miatt több pontja lett az embereknek, és eléggé parázok, mert nagyon szeretnék bejutni.2022. júl. 12. 13:51
2/2 anonim válasza:
Mashova is leirtam mar, nw nagyon akarjatok az NT-t .
En is azt hittem milyen jo lesz irdatlan nagy csalodas volt tobb szaktarsam is ugyanezen a velemenyen van, degradalo tanarok es borzalmasan felesleges orak amik semmit nem tettek hozza a tanulmanyaimhoz. Lehet miota en lediplomaztam valtozott annyira a tanari kqr hogy megerje de kotve hiszem hogy a tanrend annyira elterne. Ha megis minden vagyad akkor mindenkepp Szalai Andras orait ajanlom.
Egyebkent van esely bekerulni, fugg attol is hanyan jelentkeztek es hanyan jeloltek meg elsonek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!