Megéri csomagfutárként dolgozni (DPD, GLS…stb)?
Figyelt kérdés
Futárok tudnátok kicsit mesélni a munkátokról? Melyik cégnél vagytok? Kb mennyi a fizu és ez miből áll össze? Mettől meddig dolgoztok és mennyi csomagot visztek ki egy nap? Mennyire stresszes/pörgős a munka? Köszi előre is a válaszokat!2022. okt. 17. 21:31
1/3 anonim válasza:
Hú, amennyi kérdés már volt erről..
Túra függő. Vagy rohadt pörgős, vagy lagymatag. (Átlag időszak, nem karácsony vagy covid).
A fizu nem jó, foleg ha órabérben nézed, de ha többet dolgozol mint kéne, nyilván jobb a jatt is (kb mint amennyi a fizetés). De ez is kör függő.
Olvass vissza pár kérdést légyszi. Használd a keresőt.
2/3 anonim válasza:
Én legfeljebb a foxpost-hoz mennék, vagy olyan helyre, ahol csak automata van, és nem kell szarakodni az emberekkel, hogy éppen otthon van-e, nem ér rá, pont a klotyón ül, menjek később, stb. Elég cigány élet ez, mások után rohangálni.
3/3 anonim válasza:
#2 Ja tudom,utáltam én is🤢 nem éri meg,szemét munka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!