Hány forint félretett vagy megspórolt pénzetek van? Hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 17:33
11/25 anonim válasza:
-3 millió. 25L
Kellett kajára a pénz
12/25 anonim válasza:
Hát az itt olvasott és saját környezetemben látott megtakarítások láttán sok esely van rá, hogy 30ig összeszedi valaki egy 30-40 milliós 70 éves panel árát...
13/25 anonim válasza:
Nulla. Jelenleg a számlám, -250000 Forinton áll. 52 éves leszázalékolt, rákos.
14/25 anonim válasza:
35 éves vagyok, 7,5 millió megtakarításom van.
15/25 anonim válasza:
3 Milla, 29 éves vagyok
Kicsit későn kezdtem el takarékosabb lenni, de mostmár rajta vagyok.
16/25 anonim válasza:
25 éves vagyok, 4,5 millióm van, úgy, hogy albérletben lakok évek óta. De ez rengeteg spórolással és munkával jött össze. Már a diákmunkás időszakban is spóroltam, amin lehetett, sosem kerestem sokat. Sajnos ebből esélytelen még egy pici garzont is megvenni, így meg csak inflálódik ezerrel, bár egy részét befektettem+euróban is tartom a másik részét. De úgy érzem, hogy hiába való a sok lemondás, mert egyre távolabb kerülök a célomtól. De azért jó érzés, hogy sikerült összegyűjtenem ennyit az alacsony fizetésem és a kiadásaim mellett, ez sokaknak nem sikerült volna.
17/25 anonim válasza:
29 évesen kb 6 millió. Ennek nagy része viszont euróban van, szóval ki tudja, év végére lehet meglesz a 7 millió is... :D
18/25 anonim válasza:
29/L vagyok,13 millió Ft. Lakásra gyűjtöm de abból soha a büdös életben nem lesz kp-ra lakás.
19/25 anonim válasza:
Hú, de jól megy mindenkinek :O. 32, kb 3millió, de tavaly vettünk közösen egy lakást kiadási célra, aminek a fele most kb 16M-t ér (és van még 2,5M hitelem)
20/25 anonim válasza:
18-as nem kuporgatni kellene, egyébként meg ennyi pénzből még pesten is tudsz venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!