Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez mennyire számít jó fizetésnek?

Ez mennyire számít jó fizetésnek?

Figyelt kérdés

Operátor állas 12 óra 4 műszak.

Bruttó 295 ezer. Nettóban kb 280-300, túlórával 320-380.

Műszakpótlék:

Éjszakai 30%

Szombat-vasárnap 50%

Túlóra 100%

Nettó havi kafeteria 30 ezer.

2022. okt. 16. 12:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
58%
#10 hogy jon ide, hogy sokaknal tobbet keres? Egy minimalberes is tobbet keres fel Afrikanal, attol meg ugyanugy nem fog egyrol a kettore jutni ilyen arak mellett.
2022. okt. 16. 17:04
 12/17 A kérdező kommentje:

Szóval.

Miskolcon operátorként, kerestem 220at, plusz kafeteriát.

Most eljöttem Fejér megyébe, és itt nettó 280-310, 3 túlórával 370. Plusz kafetéria.

Tudom, hogy ez sem jelent sokkal többet, de nem kell gondolnom a télre. Ingyenes kultúrált szállásom van egy szobában egyedül. Az miskolci lakást kiadtam albérletbe,így onnan is jön egy kis pénz, és rezsire nincs gondom.

Vagyis. Keresek nettó 280 ezret, a cég ad havi 30 ezer kafetériát, plusz 9000 cégnél levásárolható kaja pénzt. Az albérletből jön be havi 100 ezer forint.

Eredeti végzetségem földrajz, történelem szakos tanár, de amit azért kapnék nem húznám ki a telet.

Tudom, mindenki kevesli a fizetését. Főleg most, hogy elszabadultak az árak.

Hülyeség volt a lakásom kiadni, és szállásos munkára jönni?

2022. okt. 16. 17:19
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem, jól tetted, a mostani oktatási és gazdasági politika célja, hogy lehetőség szerint minél több tanár hagyja ott a pályát, mert a külföldi multicégeknek nem művelt, tanult emberekre van szüksége elsősorban, hanem betanított jellegű munkát végzőkre, meg pár mérnökre aki felügyeli őket.
2022. okt. 16. 17:58
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
#11 Abszolute sehogy nem jön ide. Csupán megjegyeztem. Remélem nem probléma :D. Elképesztő milyen változatos módon tudtok belekötni egyesekbe. Ezt már tanítani kellene az egyetemeken :D. Az pedig, hogy 320-380 ból kijön e vagy sem teljesen emberfüggő. Valaki talál olcsón albérletet, valaki nem. Valakinek jó az olcsó kaja, valakinek nem.
2022. okt. 16. 18:08
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
#14 hat ja, minimalberbol is sokan kijonnek, teljesen emberfuggo. Az osszes hajlektalan ciganynal tobbet keresnek peldaul. De ettol meg nem lesz jo fizetes a minimalber.
2022. okt. 16. 18:18
 16/17 anonim ***** válasza:
#10 akkor legyen vele boldog, mert Afrikai éhezők 99,9%-nál többet keres.
2022. okt. 16. 18:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Operátorként nem rossz.
2022. okt. 17. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!