Mennyi számít jó fizetésnek?
sok sok évet lehúztam egy cégnél, 220.000 ftot kptam kézbe. ezen felül voltak a bonuszok, ami talán havonta 10-20 ezer volt max.
akkor mindenki el volt ájulva, hogy milyen jól keresek. el is hittem...majd kaptam egy ajánlatot, ott kézbe 370ezer és azon felül vannak a bónuszok. ha szorgalmas vagy, felmehet 500 ezerre havonta. nekem jó ez a tempó, egyelőre megelégszem 370el. viszont nem tudom hogyan tutam idáig a 220at jónak tartani. de már most elbizonytalanodtam és szerintem van feljebb is. ez a munka amit csinálok, kevés erőfeszítéssel. mennyi számít most jó fizetésnek? mondjuk egyedül nevelem a 2 gyerekem és van bőven hitelem. nem élünk egyáltalán nagy lábon, sőt. de ez a fizetés jónak számít?
Hát a 220-nál jobb az új ajánlatod az biztos.
Én is tapasztalom, hogy itt vidéken ismerősök között is van aki örül a 200 körüli pénznek. Főleg, akik helyi kis maszeknál voltak és még annyit se kaptak.
Azt lehet tudni honnan hova váltottál? :)
se szakma, se végzettség, semmi részlet nincs????
Mihez képest?
" Figyelt kérdés
sok sok évet lehúztam egy cégnél"
Ez alapjan gondolom legalabb medior szinten vagy. Megnezed a bersavokat es tadamm, megvan, hogy mennyi a jo fizetes. Pl balrol a masodik oszlop (medior), 16. sor (data scientist) = 1,2 M - 1,6 M Ft. Persze az mas kerdes, hogy mi szamit jo fizunak, ha Jozsika, aki padtarsad volt most enterprise architect evi 160 ezer dodoert full ho-ban, akkor nyilvan meg van hova fejlodni. Szivesen.
Egyikse jó pénz, én nettó 650-t kapok és nem elájulva...ismerősöm hasonló munkakörben nettó 730-t kap...
Amúgy aki azt mondta neked, h a nettó 220, ő mennyit kap?
Minden attól függ, milyen munkakör. De a nettó 220 az sehogyan sem nevezhető jó pénznek.
Amúgy tudom, mit érzel. Én 7 évet húztam le egy multinál. Meg voltam róla győződve, hogy nem olyan rossz az bruttó 400 (plusz bónuszok), mert hát mégis multi és máshol se lenne sokkal több. Aztán elkövettem azt a hibát, hogy a váltáskor nem mertem sokat kérni, szóval 650-et kértem és kaptam, aztán kiderült, hogy még így is piszkosul alul lőttem a célt, mert még a Hays is sokkal többre hozta ki ezt a szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!