Mennyi számít jó fizetésnek?
sok sok évet lehúztam egy cégnél, 220.000 ftot kptam kézbe. ezen felül voltak a bonuszok, ami talán havonta 10-20 ezer volt max.
akkor mindenki el volt ájulva, hogy milyen jól keresek. el is hittem...majd kaptam egy ajánlatot, ott kézbe 370ezer és azon felül vannak a bónuszok. ha szorgalmas vagy, felmehet 500 ezerre havonta. nekem jó ez a tempó, egyelőre megelégszem 370el. viszont nem tudom hogyan tutam idáig a 220at jónak tartani. de már most elbizonytalanodtam és szerintem van feljebb is. ez a munka amit csinálok, kevés erőfeszítéssel. mennyi számít most jó fizetésnek? mondjuk egyedül nevelem a 2 gyerekem és van bőven hitelem. nem élünk egyáltalán nagy lábon, sőt. de ez a fizetés jónak számít?
Figyi, nem nagyon lehet megállapítani azt, a rendelkezésre álló információk alapján, hogy nettó 370+ bónuszok az jó fizetés-e?
Ha takarító vagy 8 általánossal, akkor nettó 370 kiváló fizetés, ha senior IT architect BME-s diplomával, PhD-vel, akkor csapnivaló a a nettó 370 fizetés. Szóval valami támpontot kellene adnod, kérdező.
#10 valóban ez érdekes jelenség, hogy a kérdező korábban meg volt elégedve a nettó 220-as fizuval, és csak egy új beérkező ajánlat döbbentette rá, hogy pocsék a bérezése.
Én mindig meg szoktam nézni a Hays Salary Guide-t, hogy mennyire van aktualizálva a fizum, és eszerint kérek fizetésemelést vagy fontolom meg a munkahely váltást.
Ajánlom ezt másnak is, szerintem nagyon hasznos segítség a Hays.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!