Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szabad most felsőoktatási...

Szabad most felsőoktatási intézményben állást vállalni?

Figyelt kérdés
Az egyik nagy egyetem honlapján hirdetnek egy érdekes álláslehetőséget. Jelenleg forprofit szférában dolgozom, de már régóta nem vagyok elégedett, motiválatlan vagyok a munkámban. Régóta szemezek az egyetemekkel, de eddig visszatartott, hogy közalkalmazotti jogviszonyban hirdettek állásokat. Ez a jelenlegi hirdetés munka törvénykönyve szerinti foglalkoztatást ígér, piaci versenyképes fizetést. Elbizonytalanít a közoktatás jelenlegi helyzete, alulfinanszírozottsága, a kiszélesedő gazdasági válság. Ti bele mernétek vágni?
2022. okt. 16. 10:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem is tudom mi ez a kérdés... elmész interjúra, és megkérdezed a cég mennyit szán ennek az állásnak a betöltésére.
2022. okt. 16. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. okt. 16. 11:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A felsőoktatás nem a közoktatás része. Ez persze nem jelenti azt, hogy jól fizet. Próbáld meg, legfeljebb nem vállalod.
2022. okt. 16. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!