Szabad most felsőoktatási intézményben állást vállalni?
Figyelt kérdés
Az egyik nagy egyetem honlapján hirdetnek egy érdekes álláslehetőséget. Jelenleg forprofit szférában dolgozom, de már régóta nem vagyok elégedett, motiválatlan vagyok a munkámban. Régóta szemezek az egyetemekkel, de eddig visszatartott, hogy közalkalmazotti jogviszonyban hirdettek állásokat. Ez a jelenlegi hirdetés munka törvénykönyve szerinti foglalkoztatást ígér, piaci versenyképes fizetést. Elbizonytalanít a közoktatás jelenlegi helyzete, alulfinanszírozottsága, a kiszélesedő gazdasági válság. Ti bele mernétek vágni?2022. okt. 16. 10:46
1/3 anonim válasza:
Nem is tudom mi ez a kérdés... elmész interjúra, és megkérdezed a cég mennyit szán ennek az állásnak a betöltésére.
3/3 anonim válasza:
A felsőoktatás nem a közoktatás része. Ez persze nem jelenti azt, hogy jól fizet. Próbáld meg, legfeljebb nem vállalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!