Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az baj az Ericsson-nál a...

Mi az baj az Ericsson-nál a szoftverfejelsztői pozíciók terén?

Figyelt kérdés

A neten sok negatívumot hallok róluk és semmi pozitívat, vagyis összességében alig találok reviewkat, pedig elég nagy cég.

Mi a baj velük?

Jó ott dolgozni?

Rosszul mutat az önéletrajzon, főleg ha külföldre akarok menni?

2022. okt. 14. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Hát elég furák mind, elég elvontak. Finoman fogalmazok.

A kommunikációjuk 0 cégen belül.

Elég sok a felmondás, jönnek-mennek..

Nem pozitív a kép róluk.

2022. okt. 14. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Ugyanaz, mint a többi gyűjtőmultival, könnyű bekerülni, cserébe hulladékul fizet és nincs semmi presztizse.
2022. okt. 14. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Van olyan aki alakulás óta ott dolgozik, lassan nyugdíjba megy, csomót melózik de még egy fizetésemelést se kapott kb, csak minimálisakat, a bére lemaradva valahol a 2000es években. Nem is értem miért van náluk.
2022. okt. 14. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
13%

Hi x,

Hope you're doing well! Reaching out again to see if you're open to new opportunities! I think you'd be a great fit for one of our Test Automation Engineering roles here at WELL Health Inc. We have three openings: one senior and two mid-levels.

Here's are some job details:

Title: Test Automation Engineer & Senior Test Automation Engineer

Reporting to: Engineering Manager & on a scrum team of 3-5 software engineers

Requirements: 2-5+ years of automation experience

Salary range: 1.78M-2.33M HUF/monthly gross

*Full-time role since we have a Hungarian entity

If this is something you'd be interested in learning more about, I'd love to set-up a brief intro call! Looking forward to hearing back from you either way :)

Y

Senior Technical Recruiting Lead at Well Health, We're Hiring!

Tessek, ezt nemreg kaptam, igy nez ki egy normalis ceg, nem erricson kategoria...

2022. okt. 15. 03:24
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
"igy nez ki egy normalis ceg" Ezt miből szűrted le? :D
2022. okt. 15. 11:04
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Egyszeru, nem szarert hugyert dolgoztatnak mint op cege
2022. okt. 15. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:
57%
Remek következtetés.
2022. okt. 15. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
Azért egy HR-es leveléből én olyan messzemenő következtetéseket nem vonnék le a céges kultúrát illetően...
2022. okt. 15. 15:51
 9/9 anonim válasza:
57%
Az első tűpontosan leírta. 7 évet húztam le ott, többször be volt ígérve fizetésemelés, amiből természetesen semmi nem lett. Hiába jártam a manager nyakára, hogy most már azért időszerű lenne, mindig megkaptam a “még azért kicsit itt is, ott is fejlődni kéne” dumát, miközben olyan programot fejlesztettem ki a cégnek, amivel jelentősen leegyszerűsítettem a tesztelési folyamatokat. Mindezt egy junior bérrel honorálták. Az utolsó évemben pedig kaptam egy új főnököt, mert a korábbi csapat megszűnt, és az totálisan rám szállt. Olyannyira, hogy gyomoridegem volt, mikor tőle jött email, és dolgozni se volt már kedvem. Végül felmondtam. Sokan tesznek így, tényleg elképesztő mértékű a fluktuáció, a bérek meg a béka segge alatt.
2023. okt. 6. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!