Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyiért lehetne ezt a két...

Mennyiért lehetne ezt a két telefont beszámítani?

Figyelt kérdés

SE Xperia X10 mini pro okostelefonról van szó.

A töltőcsatlakozója kiszakadt a helyéről, s az egyik sarkánál egy darab le van törve belőle, nem észrevehető.

Piros hátlapja van, karcos teteje.

Tartozékai közül csak töltő, s akkumulátor van meg.

Emellé van egy jó régi SE K750i is, amelyből már nincs meg az akkumulátor, s hiányzik a hátlapja is, a navigációs gombja nem működik.

Tudom, nevetségesen hangzik, de dolgozni csak nyáron tudok, és mindenképp szeretnék venni egy Xperia Mini Pro-t, ami potom 24k-ba kerül. :\

2013. okt. 12. 14:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Viszont magát az x10 mini pro-t 5-6 ezer FT-ért meg tudnám csináltatni.
2013. okt. 12. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Most nem azért de szerinted bárki adna neked egy lyukas fillért is akár egy ilyen állapotú k750i-ért? Még neked kéne fizetned hogy átvegyék. XD
2013. okt. 12. 14:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!

Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!

Fenntartjuk a jogot, hogy kommentedet (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.

2013. okt. 12. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!

Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!

Fenntartjuk a jogot, hogy kommentedet (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.

2013. okt. 12. 14:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Egyébként igazad van, én sem fizetnék érte.

Csak szó mi szó, még csak dolgozni se tudok elmenni, hogy pár nap alatt összekaparjak rá pénzt, s meg tudjam vennni, ezért még végső elkeseredésemben is megkérdeztem a dolgot. :D

2013. okt. 12. 14:46
 6/7 anonim ***** válasza:

gondolom hétköznap suliban vagy ezért nem tudsz dolgozni de hétvégén

?

2013. okt. 12. 16:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom, ilyen állapotú k750-ért én sem fizernék, de kereken 3,5 éve, amikor már szintán nem sokat ért egy SEK750 akor fizettem egyért 3000 forintot, az vatta állapotban volt, akkuval memória kártyával, töltővel!

Azért vettem meg, mert az enyémet fel akartam ujítani, és megtartani másodtelefonnak az okostaló mellé. Végül lyan jó állapotban volt hogy csak az én alaplapomat raktam bele, a többi maradt a másik.

Mindezt miért mondtam el? Ez volt 3,5 éve. A tiédnek a fele hiányzik...

Az Xperia X10-nek sincsen olyan hű de nagy értéke már, ráadásul írod, hogy roncs. Jó nem így írtad de a vevőnek ez minimum egy alaplap és házcsere...... Ha ad érte bárki is pénzt max párezret.

2013. okt. 12. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!