Nem tudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Másodállásban is dolgozok havi minimum 220 órát.
A munkahelyi kollektíva és a munkához a hozzáállásuk sem az igazi. Sokszor megkérdezem magamban h mit keresek itt?!
Miért dolgozok más helyett ha ugyanannyit kap ő mint én így is?!
1000ftos órabér, 24/48, se fizetett ünnep, se szabi fizetve, havi 1szabad hvg ha nincs változás..
De ezt a keresetem el tudom tenni.
2022. okt. 14. 17:10
2/8 anonim 

válasza:

Körülbelül 1.590.345 alkalommal leírtuk, h mondjál fel. De leíró neked ismét, lassan: mondjál fel!!!!444!!!!
6/8 anonim 

válasza:

Az a baj b+, hogy itt kérdezed állandóan, nem magadban…
7/8 anonim 

válasza:

Mit vársz ezektől a kérdésektől? Mi az a válasz, amit még nem kaptál meg az elmúlt hetekben?
8/8 krwkco 

válasza:

"Miért dolgozok más helyett ha ugyanannyit kap ő mint én így is?!"
- Tudsz jobban fizető állást? Menj oda!
- Ha nem tudsz és nem tudod rávenni a kollégákat, hogy csinálják meg a munka egy részét, amit most Te végzel el, akkor ne törődj vele!
-Ha nem ez nem megy és súlyosan zavar a helyzet, akkor fordulj agyturkászhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!