Melyik kategóriába esik a havi nettó fizetésetek? Prémiumokkal, cafeteriával, mindenféle juttatással együtt.
Hetes már tényleg a szánalmas embereknek is a legalja.
Mondom ezt úgy, hogy milliomos (nem 50-100 millió, hanem több 100 millió vagyonnal rendelkező) emberek körében mozgok.
Miert legalja? Fejtsd ki. Érvek, gondolatok, you know.
15
Hát elsőnek fejsd már ki mit dolgozol akkor, mert k.rva gaz, hogy benyögsz ide valami angol szót, amiről senki se tudja, hogy mi és a google se ismeri.
Ja, szóval nem tudsz angolul. Nem lep meg. Melyik szót fejtsem ki?
Van egy saját cégem, ami tanácsadás és oktatás illetve K+F projekteken mozog. Itt saját tudásom eladásából évi 18-25M bevételem van.
Van egy cégem közösen kutató kollégákkal, ahol konkrét szolgáltatást fejlesztünk ami még nem került a piacra, csak tesszük bele a pénzt, irjuk a pályázatokat, de idővel ott is beindulnak majd a dolgok.
17
Na így már hihetőbb, de hogy a pdp-re kapjál ennyit alkalmazottként, na az meredek lett volna..
Írtam, hogy városfejlesztés, döntéshozatal, innováció témában írtam a doktorim. Van átfedés IT-vel a szűken vett területen, de én nem érek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!