A lányom szeretne jövő nyáron DIÁKmunkára menni de nem találtunk semmit esetleg tudtok mondani?
Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 10:23
11/21 anonim válasza:
Kicsit korán akarod dolgoztatni?
12/21 anonim válasza:
12 évesen is vannak olyan munkák amit elvégezhet, de a közvetítőseknél, lehet hogy van korhatár.
13/21 A kérdező kommentje:
Nem én akarom dolgoztatni ő kért meg hogy kérdezzem meg mert ő még ugye fiatal
2022. okt. 9. 19:27
14/21 A kérdező kommentje:
Egyébként jövőre már 13 lesz
2022. okt. 9. 19:28
15/21 anonim válasza:
Nyugi, látszik a kérdésből hogy a 12 éves gyerek írja ki más nevében.
17/21 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös kérlek ne vádaskodj
2022. okt. 9. 20:31
18/21 anonim válasza:
Itt fogsz találkozni kérdező fűvel fával, vádaskodással is..ha valaki nagyon akar dolgozni van munka mindig, főleg nyáron, nem valami jó munka de napszámba kapálni is lehet, ott csak azt nézik haladj nagyjából a többivel..akár ketten is mehettek, vagy pluszba tudsz hétvégente menni vele ha már van munkahelyed. Mindenképpen segísd őt külön a tanulásban is, hogy egy jó szakmája legyen, és büszke legyen rá hogy már ilyen fiatalon is tudott pénzt keresni.
19/21 A kérdező kommentje:
Segítem ahogyan csak tudom
2022. okt. 9. 20:49
20/21 anonim válasza:
Igen, aki most 12 éves, az jövőre 13 lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!