A lányom szeretne jövő nyáron DIÁKmunkára menni de nem találtunk semmit esetleg tudtok mondani?
Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 10:23
1/21 anonim válasza:
Diákszövettséggel kell felvenni a kapcsolatot.
2/21 anonim válasza:
Senki nem fogja tudni megmondani, hogy jövőre milyen munkalehetőséget fognak hirdetni. Be kell a helyi diákszövetkezethez regisztrálni (szerződni), és figyelni a hirdetéseket, máshogy nem fog menni. 16 éven aluliaknak jóval kevesebb lehetőséget kínálnak fel, másrészt ki tudja mi lesz jövő nyárig a világban és hányan mennek csődbe tavaszra.
4/21 A kérdező kommentje:
Hát Ráckeveiek vagyunk de egészen budapestig elmegyünk
2022. okt. 9. 11:16
5/21 A kérdező kommentje:
Ha kell
2022. okt. 9. 11:16
6/21 anonim válasza:
Nyáron vendéglátásban mindig van munka. Csak napi fizetést kell kérni náluk, ahhoz ragaszkodni kell, és minimum 1000 ft/óra, attól csak több legyen. Aki nem simlizik, kiadja naponta a fizetést, aki nem akarja, át fog verni, ezt arra értettem ha szövetkezet vagyis közvetítő nélkül megy a lányod vendéglátóhoz.
7/21 anonim válasza:
Én mindig vendéglátásban vagyok nyaranta, tudom a buktatókat, voltam szövetkezeten keresztül is.
8/21 A kérdező kommentje:
És oda a lányomat felvennék mert 12 éves
2022. okt. 9. 14:26
9/21 anonim válasza:
15 éves kor alatt nem dolgozhatsz.
10/21 anonim válasza:
Sehová nem veszik fel 15 alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!