Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha 4 órába netto 130000 ft ra...

Ha 4 órába netto 130000 ft ra vagyok bejelentve és van 2 kiskorú gyerekem mennyi szja visszatérítés kapok? Érdemes havonta vagy egyösszegbe visszaigényelni?

Figyelt kérdés
2022. okt. 7. 10:15
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
A gyerekgyártás utáni SZJA visszatérítés volt a kenőpénz azért, hogy a Fideszre húzd az x-et. Jövőre nincs választás, nem kapsz semmit!
2022. okt. 7. 10:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat akkor lehet keverem az elnevezésüket. Amire én gondolok az volt régebben is.Adóvisszaigényles amit lehetett egy összegben igényelni vagy havonta kaptad meg.
2022. okt. 7. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:

A családi kedvezményre gondolsz?

Ahhoz itt egy leírás: [link]

Remélem azért nem csak ennyiből éltek, mert a 130 ezernek még a duplája is nagyon-nagyon kevés ahhoz, hogy 2 gyereket eltarts.

2022. okt. 7. 10:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen. Köszönöm.

Nem ennyiből elünk. A gyerekek apukája többet keres de nincs bejelentve normálisan sajnos. Én most mennék vissza dolgozni gyes után és fő szempont volt ,hogy a gyerekeket tudjam hozni vinni iskolába óvodába mert sajnos a közelbe nincs segítségünk apukájuk meg nem tud eljönni a munkából előbb. Úgy néz ki találtam egy 4 órás munkàt ami munkaidőbe összeegyeztethető a gyerekek napirendjével.

Nem egy nagy összeg tudom de legalább valami kis plusz.

2022. okt. 7. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült 4 órás munkát találnod és milyen területen? A gyerek miatt elsősorban ilyet keresek, de nem látok ilyen hirdetéseket.
2022. okt. 7. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:
4 órás melót nem szokták külön hirdetni. Meg kell kérdezni, hogy lehet-e részmunka.
2022. okt. 7. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem annyira vagy bejelentve, mint amennyit kapsz?
2022. okt. 8. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!