Humán érdeklődéssel, nőként mit érdemes tanulni, amivel értelmesen lehet keresni, nem csak hónapról hónapra élni?
Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 22:55
1/27 anonim válasza:
HR, céges felnőttképzés, csapatépítő tréningek szervezése.
2/27 anonim válasza:
Közgazdaságtant. Kell hozzá a matek, de alapvetően társadalomtudomány.
4/27 anonim válasza:
Kit érdekel a karrierben, hogy nő vagy? Max akkor számít, ha prosti akarsz lenni. Bár manapság...
5/27 A kérdező kommentje:
Azért írtam, négyes, hogy ne küldjetek el kőművesnek, burkolónak. Tudom, hogy manapság nincs kizáró tényező, de azért vannak alapvetően nőies, és alapvetően férfias szakmák is.
2022. okt. 7. 08:52
6/27 anonim válasza:
Miért, az nem lehet nő? Azt már különben is kizártad édesem a humán érdeklődéssel...
7/27 anonim válasza:
Nincsenek nőies meg férfias szakmák. Olyan szakmák vannak, amiket valami elcseszett oknál fogva többségben nők és többségben férfiak választanak. Jellemzően az alulfizetett szarra mennek a nők. Nem tudom miért.
8/27 anonim válasza:
Hát ez az, hogy humán végzettséggel nem lehet jól keresni… Azt is kimondhatjuk, hogy minél matekosabb valami, annál jobban fizet.
9/27 anonim válasza:
Menj politikusnak, meg akar koztarsasagi elnok is lehet beloled, es csak annyit kell csinalni, hogy alairsz mindent, amit a fonok akar.
10/27 anonim válasza:
Bármivel kereshetsz jól, ha nem vagy életképtelen és nem a kifogásokat keresed és másokat hibáztatsz. Ezt jól jegyezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!