Mennyit ér egy ilyen szintű kezdő programozó a piacon?
Elte programtervező bsc végén vagyok.
C# + Angularral 6 hónapos full stack fejlesztői tapasztalatom van. Munkahelyen sokszor bonyolultabb feladatokat oldottam meg, mint a régebbóta ott dolgozó, már egyetemmel végzett junior fejlesztők. A projecten, amin dolgoztam én készítettel el az egyik fő funkcióját.
Ezt megelőzően pedig 1 éven át foglalkoztam a témával kapcsolatban és munka + egyetem mellett is továbbképeztem magam.
A fejlesztés része a dolognak meg, a devops üzemeltetés része annyira nem, ezekben többnyire segítségre szorulok.
A fejemben van 1-2 szám, havi keresetre tekintettel (ha 160 órában számoljuk) , de ahogy szaktársaim és ismerőseimet nézem, óriási a szórás, így nem tudom igazán mi lehet az értéke a munkámnak jelenleg az álláspiacon.
Mennyi lenne az a szja visszatérítés nélküli nettó bér (bruttónál nem mindegy, hogy diákmunka vagy befejelentett félállásról van szó, amiből midnkettő szóba jöhet), amiért elhelyezkednétek a helyemben?
Mennyi a reális, alacsony és magas bérezés ebben a szituációban?
Mindezt egyetem mellett félállásban akkor ennek a fele reális?
(Még 1 félévem van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!