Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit ér egy ilyen szintű...

Mennyit ér egy ilyen szintű kezdő programozó a piacon?

Figyelt kérdés

Elte programtervező bsc végén vagyok.

C# + Angularral 6 hónapos full stack fejlesztői tapasztalatom van. Munkahelyen sokszor bonyolultabb feladatokat oldottam meg, mint a régebbóta ott dolgozó, már egyetemmel végzett junior fejlesztők. A projecten, amin dolgoztam én készítettel el az egyik fő funkcióját.

Ezt megelőzően pedig 1 éven át foglalkoztam a témával kapcsolatban és munka + egyetem mellett is továbbképeztem magam.

A fejlesztés része a dolognak meg, a devops üzemeltetés része annyira nem, ezekben többnyire segítségre szorulok.

A fejemben van 1-2 szám, havi keresetre tekintettel (ha 160 órában számoljuk) , de ahogy szaktársaim és ismerőseimet nézem, óriási a szórás, így nem tudom igazán mi lehet az értéke a munkámnak jelenleg az álláspiacon.

Mennyi lenne az a szja visszatérítés nélküli nettó bér (bruttónál nem mindegy, hogy diákmunka vagy befejelentett félállásról van szó, amiből midnkettő szóba jöhet), amiért elhelyezkednétek a helyemben?

Mennyi a reális, alacsony és magas bérezés ebben a szituációban?

2022. okt. 6. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Br 500-700 ceg függő
2022. okt. 6. 15:15
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Garantalt berminimum az alja kozszferaban es br. 1 millio korul van a junior savok teteje versenyszferaban. Br. 7-800 lehet realis ennyi tapasztalattal.
2022. okt. 6. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nettó 300 ezer kezdő fizunak jó, ha tényleg azt mondod jól megy.
2022. okt. 6. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Bruttó 600-700 körül indulnak a junior sávok a normálisabb cégeknél, fél év tapasztalat ehhez nem sokat ad hozzá, de ilyen 700-800 valóban reális.
2022. okt. 6. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
tehat diplomas rendszergazda vagy... brutto 250-300 korul barhol elkelsz
2022. okt. 6. 18:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Mindezt egyetem mellett félállásban akkor ennek a fele reális?

(Még 1 félévem van)

2022. okt. 6. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, az mas kategoria.

Akkor ehhez hasonlo osszegekre szamithatsz:

[link]

2022. okt. 6. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!