Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet ilyen "sz*rul...

Hogy lehet ilyen "sz*rul fizető", állami/önkormányzati álláshoz jutni?

Figyelt kérdés

A versenyszférában dolgoztam eddig közgáz diplomàval, de gyed alatt megszűnt a cég, nincs hova visszamennem.

Első körben most állami szférában keresnék, hétfő-péntek, 8-4-ig hogy tudjam hozni-vinni a gyerekeket, mert a férjem 2 műszakban dofozik, ő nem tudja vinni őket.

Meg őszintén, unom már, hogy megint munkát kell keresnem, olyat akarok, ahol ha úgy alakul, akár nyugdíjig maradhatok, de néhány évig biztosan.

Az sem baj, ha nem fizet jól, csak ilyen 170-180 ezret, anyagiak most nem elsődlegesek.

Viszont, sehol nem találok kb. ilyen állást, pedig nagy megyeszékhelyen lakom.... Megnéztem önkormányzati hivatalok saját oldalát is, semmi releváns munka nincs meghirdetve, karbantartót meg ilyeneket keresnek, nem irodai alkalmazottat.

2022. okt. 3. 17:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Protekcióval, engem is úgy vettek fel. Az állások nagyrésze csak rövid ideig van fenn a közigálláson, mert muszáj meghirdetni, de úgyis a protekcióst veszik fel.
2022. okt. 11. 21:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ezért nincs. Én pl. protekció nélkül kerültem be, és nálunk rengeteg a betöltetlen álláshely. Eddig több ilyen pozíció állandóan meg volt hirdetve, a humán jellegűeket is nehezen lehetett betölteni, a műszaki jellegűeket kb lehetetlen volt. Egy pár hónapja nincs hirdetés, hiába vagyunk kevesen, de nagyon nagy bajok lesznek most az önkormányzatoknál. Biztos hallottad ezt a zseniális téli 18 fokot, sok helyen nem lehet már semmilyen elektronikai berendezést sem használni, amit eddig lehetett, pl kávét főzni. Az van, hogy nem tudják még jelenleg sem az önkormányzatok, sem a kormányhivatalok, sem semmilyen más állami, helyi szerv, hogy hogy fogják kigazdálkodni a megemelkedett rezsiköltséget. Gondolom ezért álltak le a felvétellel. De mindenhol válság van most sajnos, sorra zárnak be a környéken a magáncégek is...
2022. okt. 11. 22:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Talán majd hazaengednek minket home office-ba
2022. okt. 11. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!