Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek jó lehetőség? Fél...

Szerintetek jó lehetőség? Fél millió bruttó.

Figyelt kérdés

8 +1 óra ebédszünet, hétfőtől péntekig, 9-től 6-ig.

Angol felsőfokú és erős excel tudás szükséges, ügyfélszolgálatos tapasztalat mellett.

Back office ügyfélszolgálat payroll területen.

Az elő interjúban 2x is elmondta a hölgy, hogy bruttó 500e a maximum, amit adnak, ennél többet ne kérjek a személyes interjú alkalmával se.

Illetve van egy 2 hetes "background check" amely során ellenőrzik, hogy a CV-ben feltüntetett helyeken valóban dolgoztam-e. (Ilyenről eddig nem hallottam.)

2022. szept. 27. 12:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Cognisant?
2022. szept. 27. 18:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Haver téged nagyon átvernek. Bár nincs diplomád, de ennyi év tapasztalattal többet kérjél. Én most idősebb fejjel csinálom az egyetemet, még el sem végeztem és már kaptam állást pénzügyi tanácsadó multinál másfélszer ennyiért, és még ssc tapasztalatom sincs, magántanár voltam.
2022. szept. 27. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!