Szerintetek jó lehetőség? Fél millió bruttó.
8 +1 óra ebédszünet, hétfőtől péntekig, 9-től 6-ig.
Angol felsőfokú és erős excel tudás szükséges, ügyfélszolgálatos tapasztalat mellett.
Back office ügyfélszolgálat payroll területen.
Az elő interjúban 2x is elmondta a hölgy, hogy bruttó 500e a maximum, amit adnak, ennél többet ne kérjek a személyes interjú alkalmával se.
Illetve van egy 2 hetes "background check" amely során ellenőrzik, hogy a CV-ben feltüntetett helyeken valóban dolgoztam-e. (Ilyenről eddig nem hallottam.)
Mihez kepest? Honnan tudjuk, hogy neked jo-e?
Ha nincs jobb lehetoseged, akkor nem mindegy, hogy jo-e vagy nem?
Ugyanezekkel a feltételekkel dolgozom a Morgannél, még a fizetés is hasonló, viszont én teljesen pályakezdő vagyok, 0 tapasztalattal, bár infós terület.
Ilyen background check nekem is volt, szerintem bankoknál ez a természetes. Minden egyes sort végig vettek a CV-mben, még arról is kellett email-t és üzeneteket mutatnom bizonyítékként, hogy a CV-mben lévő szünetben valóban jelentkeztem állásokra.. Valamint 2 országban, ahol éltem is megnézték a büntetett előéletet, hogy van-e.
Én elfogadnám az ajánlatot, hacsak nem jön jobb fizetéssel ajánlat, és ez is legalább hybrid.
Jelenleg is ugyanennyit kapok, ha óra számra leosztom, de sokkal rugalmasabb beosztás, nincs + egy óra ebédre (?) és nem volt ilyen background check.
De a kollégáim keveslik, nagyon is.
Budapest, kihagytam.
10 év SSC -nél
2 idegennyelv
Érettségi
Kihagytam, hogy jelenleg műszakpótlék miatt ennyi, amúgy lenne 1500-1600/óra.
De nincs bajom az esti munkával.
330.000 nettó, SSC ennyit adnak mostanában, bár ez jelenlegi árfolyamon 750€. Német nyelvű SSC, dél-európai kirendeltségen 1300€ nettót ad miközben ez Budapesten kb 750€ lenne
Szóval kiröhögik a magyar munkavállalót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!