Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek jó lehetőség? Fél...

Szerintetek jó lehetőség? Fél millió bruttó.

Figyelt kérdés

8 +1 óra ebédszünet, hétfőtől péntekig, 9-től 6-ig.

Angol felsőfokú és erős excel tudás szükséges, ügyfélszolgálatos tapasztalat mellett.

Back office ügyfélszolgálat payroll területen.

Az elő interjúban 2x is elmondta a hölgy, hogy bruttó 500e a maximum, amit adnak, ennél többet ne kérjek a személyes interjú alkalmával se.

Illetve van egy 2 hetes "background check" amely során ellenőrzik, hogy a CV-ben feltüntetett helyeken valóban dolgoztam-e. (Ilyenről eddig nem hallottam.)

2022. szept. 27. 12:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%

Mihez kepest? Honnan tudjuk, hogy neked jo-e?

Ha nincs jobb lehetoseged, akkor nem mindegy, hogy jo-e vagy nem?

2022. szept. 27. 12:43
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Nem számít jónak, Budapesten meg pláne nem
2022. szept. 27. 12:44
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Ugyanezekkel a feltételekkel dolgozom a Morgannél, még a fizetés is hasonló, viszont én teljesen pályakezdő vagyok, 0 tapasztalattal, bár infós terület.

Ilyen background check nekem is volt, szerintem bankoknál ez a természetes. Minden egyes sort végig vettek a CV-mben, még arról is kellett email-t és üzeneteket mutatnom bizonyítékként, hogy a CV-mben lévő szünetben valóban jelentkeztem állásokra.. Valamint 2 országban, ahol éltem is megnézték a büntetett előéletet, hogy van-e.

Én elfogadnám az ajánlatot, hacsak nem jön jobb fizetéssel ajánlat, és ez is legalább hybrid.

2022. szept. 27. 13:04
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Ha van ennél jobban fizető ajánlatod, akkor nem jó, ha nincs akkor jó.
2022. szept. 27. 13:20
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Mi a végzettséged, munkatapasztalatod?
2022. szept. 27. 13:34
 6/12 A kérdező kommentje:

Jelenleg is ugyanennyit kapok, ha óra számra leosztom, de sokkal rugalmasabb beosztás, nincs + egy óra ebédre (?) és nem volt ilyen background check.

De a kollégáim keveslik, nagyon is.

Budapest, kihagytam.

10 év SSC -nél

2 idegennyelv

Érettségi

2022. szept. 27. 13:47
 7/12 A kérdező kommentje:

Kihagytam, hogy jelenleg műszakpótlék miatt ennyi, amúgy lenne 1500-1600/óra.

De nincs bajom az esti munkával.

2022. szept. 27. 13:56
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Budapesten ez nem rossz, de azért nem is sok.
2022. szept. 27. 14:38
 9/12 anonim ***** válasza:
19%

330.000 nettó, SSC ennyit adnak mostanában, bár ez jelenlegi árfolyamon 750€. Német nyelvű SSC, dél-európai kirendeltségen 1300€ nettót ad miközben ez Budapesten kb 750€ lenne

Szóval kiröhögik a magyar munkavállalót

2022. szept. 27. 17:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Angol felsővel, bruttó 500 nem túl acélos. A "background check" meg nettó hülyeség. Milyen alapon adna ki bármilyen információt egy munkahely egy korábbi dolgozójáról?
2022. szept. 27. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!