Csak én vagyok ilyen megfontolt?
Figyelt kérdés
Mikor megkapom a fizetést többször átgondolom, hogy mire koltom, meg, hogy mennyit rakjak félre?2022. szept. 25. 13:25
1/12 anonim válasza:
A nagy szamok torvenye alapjan valoszinuleg nem csak te vagy ilyen megfontolt a 8 milliard emberbol.
2/12 anonim válasza:
Igen. Én egész egyszerűen megnézem az árakat és ha valamit annyiért adnak amennyit én már nem vagyok hajlandó adni érte, otthagyom és rohadjon a boltra. Tegnap például a wc papírt hagytam ott, mert 3500 Ft-ot kértek volna érte... Normálisak? Inkább kimosom a popsim a rezsicsökkentett vízzel.
3/12 anonim válasza:
Átgondolni mindenki át szokta mire költ, meg hogy mennyit rakjon félre, az más kérdés hogy költeni úgy is fog, félrerakni meg nem tud a többség.
4/12 anonim válasza:
"Tegnap például a wc papírt hagytam ott, mert 3500 Ft-ot kértek volna érte... Normálisak? Inkább kimosom a popsim a rezsicsökkentett vízzel."
Meg ez eleve akkora egy átverés. Azért fizetni, hogy kitöröld a segged. Ennyi erővel az árával is ki tudom törölni, ezért minek erőltessem meg magam, hogy boltba menjek, elvegyem a polcról, sorba álljak a pénztárnál, kifizessem, cipeljem hazáig...
5/12 anonim válasza:
Nagyon megfontolt vagy báttya. 🤣 Azt hittem már olyanokon gondolkodsz, hogy hogyan diverzifikáld a megtakarításodat, milyen kamatozó befektetésekbe rakd a pénzed, melyik fintech céget válaszd befektetésnek stb.
6/12 anonim válasza:
Én nem szoktam kitörölki a seggem. Ezzel is spórolok. Lifehack lvl100.
7/12 anonim válasza:
én nem szoktam k*kilni. Ki van fizetve, nehogy már visszaadjam. Én így spórolok (19 F, burkoló robotokat programozok contractorként percenként 6000 USD-ért)
8/12 anonim válasza:
Amúgy tényleg durva belegondolni, hogy egy seggtörlésnek is mekkora költségei vannak manapság. Lassan már megéri inkább kézzel kitörölni, azt ígyis úgyis megmossa az ember nagydolog után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!