Mennyi pénzzel érdemes nekivágni egy új életnek Budapesten a lenti feltételekkel?
Azzal kezdjük, hogy kötekedő hozzászólásokat nem szeretnék olvasni.
Egészségi okokból egyrészt nem emelhetek nehezet, másrészt szabad akaratomból nem vállalok éjszakai munkát.
Jogosítványom nincs elkezdtem de nem volt tehetségem hozzá.
Szerencsétlen vagyok tudom de van ami megy: ügyfelezés és bármilyen PC-n végzett feladat Excel, Word, Emailezés stb. a kisujjamban van. Mindig ilyen munkám volt, míg most nyáron a projekt amin dolgoztam megszűnt.
Most csak ilyen nehéz fizikai, gyári, futár stb. munkák vannak.
Nyelvtudás is sok helyen feltétel habár simán meglett a nyelvvizsgám, szégyenlős vagyok megszólalni, írásban megy. Amúgy is az új dolgoktól tartok. Világ életemben ügyfelekkel foglalkoztam egy számítógép mögül. Vállalkozókkal is tárgyaltam meg szociális szférában is dolgoztam.
Lényegében itt Békés megyében nem látok esélyt arra, hogy találjak munkát. Nem fogok elmenni diplomával mosogatni (na ezért már várom mit kapok...)
3 vagyis amit az előbb írtam azzal együtt 4 lehetőség van:
- Börtön
- Hajléktalanság
- Olyan munka amiket fentebb írtam hogy NEM
- Költözés
Budapesten tudom hogy sok lehetőség van. A kérdés az hogy mennyi pénz szükséges ahhoz, hogy ott elkezdjek mindent? Gondolom albérlet + Étkezés + Utazás + Költözési szállítási költség. Fogalmam sincs ott milyenek az árak.
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!