Szerintetek érdemes ebben a gazdasági helyzetben munkahelyet váltani?
Figyelt kérdés
Gépészmérnökként dolgozok egy kb 500 főt foglalkoztató multinál, de sajnos eléggé bizonytalan lett a cég helyzete. A munka mennyisége nagyon lecsökkent, rengeteg embert kirúgtak, sokan maguktól elmentek. Nem szeretnék munka nélkül maradni, de váltani sem nagyon merek. Szerintetek nézzek másik állást vagy maradjak a helyemen és lesz ami lesz? Ha váltanék akkor milyen területen lenne érdemes elhelyezkednem gépészmérnökként?2022. szept. 20. 11:15
11/13 anonim válasza:
Első olvasasra nekem ez jött le. Ez mindig benne van a pakliban hogy próbaidő alatt kirakhatnak bármikor. A letszamstopot passzolom, most már úgy vagyok ezzel sosem lesz megfelelő időpont a valtasra es jobb előbb lépni, szerintem. Eddig a covid zavart be, most a gazdasági helyzet. Ha nem akarsz kockáztatni akkor várd ki mi lesz a jelenlegi helyeden, többet akkor ezek szerint úgysem tehetsz.
12/13 NTBS válasza:
Nézelődj, de csak akkor válts, ha jobbak a feltételek.
13/13 anonim válasza:
Hát ha rengeteg embert kirúgtak, meg bizonytalan lett a helyzet akkor egyértelműen biztosítsd be magad és ha másnem másodállásba keress valamit, mert még mindíg jobb mint pofára esni és munka nélkül maradni pont téli időszakra.. Még az se baj, ha más jellegű munka, csak fizetésed legyen belőle...
Lesz itt hiénázás amúgyis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!