Vannak olyan dolgozó emberek ma még Magyarországon akik fizetése nem éri el a 200.000 nettót?
Xantus János kéttannyelvű gimnáziumba jártam. Ez egy fizetős suli. Félévente kellett nekünk 60 ezeret fizetni, de mire érettségiztünk a gólyáknak már kb 100 ezer / félév volt, szóval most már ez lehet mégtöbb, mert kb minden évben emeltek, de ha téged X hozzájárulással vettek fel, akkor érettségiig azt fizeted.
+500 diák van vagy talán 600 is. 5 évet tanulnak a diákok és évfolyamonként megvan a 100 ember, de nálunk A, B, C, D, E osztály is volt és midnenhol 30-36 ember tehát jó sok a diák.
Elég durva összegek jöhetnek be félévente így.
Ennek ellenére a tanárokat bruttó 200 ezer fizetéssel veszik fel, úgy hogy angolul is tudniuk kell tanítani a saját tantárgyukat...
Szeritnem ez durva. Én még egyetem alatt ennek a fizetésnek a dupláját keresem meg.
"Ennek ellenére a tanárokat bruttó 200 ezer fizetéssel veszik fel"
Madárka.... 8-10 órában, nem teljes 40 órás állásban. Hm? Magas a képlet?
Heti 1-2 nap, napi 4-5 óra. Erre megy a bér.
AZért bele ne haljon már a 8 órájába egy héten bruttó 200-ért.
Van aki heti 40 órára kap ennyit.
" hívd fel őket."
Megtettem. 10 óra abból 8 tanóra kettő meg F óra.
Tessék. felhívtam.
Megtettem. 10 óra abból 8 tanóra kettő meg F óra.
Érdekes, nem keresett senki...
16 - te tényleg azt hitted, hogy ez a gizda szócső felhívta???
Dehogy hívta - fingja sincs hogy miről van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!