Milyen trükkökkel lehet észrevétlenül elnyújtani a munkát, munkaidőt?
Valaki aki irodában dolgozik segítsen ki. ;)
Például most kiadtak nekem egy katalógusszerkesztési munkát. Egy nap alatt megcsináltam mert azt mondták nagyon sürgősen kell. Reggel leadtam, erre ahelyett, hogy elküldené az ügyfélnek, hogy tetszik-e neki itt mászkál fölöttem és kérdezgeti mit csinálok.
Bocs, de elvégeztem egy heti munkát egy nap alatt vért izzadva, nem fogom egész héten ugyanezt csinálni. Mit lehet ilyenkor csinálni, milyen trükkökkel lehet húzni a munkát?
Esetleg ha belekezdek valami részfolyamatba amit ők nem tudnak értelmezni így nem ragad meg, hogy mi is történik, vagy én adok nekik feladatokat, hogy akkor írjanak össze egy konkrét emghatározást, hogy mi a baj a katalógussal miket változtassunk. Gyújtsenek képeket stb biztosan senki nem fog vele akkor már foglalkozni és szépen csorognak le tovább más munkák rólam meg leszállnak egy kicsit.
Ugye irodai munka és mindenki lesi mit csinálok a monitoron, milyen project van megnyitva és mit csinálok vele. Arra is gondoltam, hogy megnyitok egy már rég lezárt ősrégi projectet és elkezdek bogarászni azon, hogy valamit még meg akartam rajta javítani. Senki se fogja tudni értelmezni mi ez de mégis úgy tűnik majd mintha még külön extra munkát végeznék?
Hogy lehet elveszni ilyenkor a "papírok között?"
Legközelebbre tanuld meg, hogyha nem akarsz ilyen tempóban dolgozni akkor amikor megkapod az extrasürgőssostegnapra kell feladatot akkor megmondod, hogy már pedig ez 3 nap és szerda estére küldöd.
Vagy jelzed a főnöknek, hogy adjon melót de akkor számíts rá, hogy ez lesz a norma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!