Nekem egy darab jelentkezésemre sem jött semmi válasz onnan.
2022. szept. 13. 20:35
2/11 anonim válasza:
használom.. de minek.
2022. szept. 13. 21:01
3/11 anonim válasza:
Hasznalom.
Eleg a cv.
2022. szept. 13. 21:32
4/11 anonim válasza:
Kiment már a divatból. Használd a Linkedint.
2022. szept. 13. 21:48
5/11 anonim válasza:
Már nem használom. Régen próbáltam, de az automatikus válaszokon kívül semmilyen visszajelzés nem érkezett soha, pedig elküldtem vagy száz jelentkezést. Lehetne azt mondani hogy velem volt a baj, de ha közvetlenül jelentkeztem cégekhez, akkor sokkal jobb volt az arány.
2022. szept. 13. 22:11
6/11 anonim válasza:
Nem igazan, inkabb linkedin. Professionrol meg egy megkeresest sem kaptam, linkedinen meg korbeugralnak a recruiterek, mint a kismajmok. Meg ugye az elobbin nincs lehetoseg a munkaltatokat versenyeztetni.
2022. szept. 13. 22:16
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2022. szept. 14. 00:05
8/11 anonim válasza:
Anno használtam, be is hívtak csomó helyre az ottani jelentkezéseim alapján.
Arra figyelj, hogy ha pályaváltó vagy, valószínűleg nem a megfelelő hely neked. Én szakmán belül váltottam területet, világosan megadtam, milyen pozit keresek, folyamatosan a régi munkaköröm miatt kerestek meg.
2022. szept. 14. 00:37
9/11 anonim válasza:
6 éve használtam utoljára, másnap rengetegen hívtak, több héten át, de önéletrajzomhoz képest abszolút irreleváns pozícióval kapcsolatban - talán 1-2 volt normális. Végül ott találtam munkahelyet, viszont a pozíciót is én kerestem ki.
Jelenleg szerintem van jobb opció, héten záródik a Bosch nyílt nap jelentkezés, HVG állásbörze is lesz pár hét múlva. Mindegyik online, de utóbbi személyes is lehet. Ezeken felül LinkedIn, de alapvetően mindenhol érvényes, hogy az a pozíció lesz számodra legérdekesebb, amire magad jelentkezel, mert a legtöbb HR-es mindenkire ráír hátha alapon.
2022. szept. 14. 06:45
10/11 anonim válasza:
Linkedint sokkal többet használom, szerintem jobb is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!