Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet annak rossz következmény...

Lehet annak rossz következménye, hogy sokat hibáztam a munkahelyemen ebben a hónapban?

Figyelt kérdés

Az zavar a legjobban benne, hogy nem tudom csak azt mondani, hogy mindenki hibazik, mivel en nem csak egy kettot hibaztam, hanem joval tobbet. Es ilyen mas nincs is senki rajtam kivul ottm

Adminisztrativ jellegu munka, adatkezelessel.

Ami zavar meg a dologban, hogy fele hiba nem is miattam tortent, hanem egy masik csapatal valo kozos munka eredmenyekent, megis az en nevem van irva a dologhoz,hogy elrontottam.

Ha ugy vesszuk, akkor a fele hiba mar nem is szamit olyan nagyon magas szamnak, es azokat vallal is.

Arra gondoltam, hogy beszelek errol a vezetommel, mert o is kezhez kapja ezt a listat vegul majd.

Nem masra 'fogni' szeretnem, hanem tisztazni, hogy fele hiba a kozos munkak eredmenyei es igazabol tobb onhibamon kivul.

Persze nem jo semmilyen szempontbol tobbet hibazni egy kettonel, es igyekszem is, de valahogy meg szerencsem sincs, azt vettem eszre..

A kovetkezo evben a bonuszrol es fizetesemelesrol mar jobb ha most lemondok?... Olyan, mintha hiaba igyekeznek, megis hibazok, es akkor meg egy lapattal ra is tesz arra a dolog,hogy masok hibait is az en nevemhez irjak...

Vagy inkabb attol kellene tartanom, hogy elkuldenek,mivel sokat hibazok?

Nem szokott senki hibazni sokat, csak egy kettot. Es korabban en sem hibaztam sosem kirivoan ilyen sokat.... Voltak hiba nelkuli honapjaim is. De most ezt nem tudom,hogy mit is tegyek...

2022. szept. 13. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, miert ne lehetne?
2022. szept. 13. 19:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszi a megnyugtato valaszt...
2022. szept. 13. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Elsőnek is ne aggód túl, második meg ülj le és beszélj a vezetőddel meg korigáld a hibát vagy jelezd a másik csapatnak.

Amúgy igen, lehet bajod belőle.

2022. szept. 13. 20:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Lehet bajom belole....ezt hallva is mar aggodom...

Lehetett volna ez egy atlagos honap, de most minden osszejott mint irtam is

...

Ez a tapasztalat, hogy ha valaki mar tobbet hibazik, akkor meg akar el is bocsajthatjak?

Beszelek majd a vezetommel, de az a baj nem is tudok megnyugodni

2022. szept. 13. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Mivel már az írásod alapján nem próba idő alatt vagy, illetve adminisztratív feladat így az elbocsájtás és a pénzbeli problémák rád hárítása kiesik, vagy csak nehezebben.

Meg a hiba súlyosságából kell kiindulni, megoldható vagy a világ dől össze tőle?

Én kasszáztam, volt h más is kasszázott mellettem érdekes mód mindig akkor volt hiány, én feleltem érte és levonták.

Raktárban én bevételeztem, ellenőriztem a szállítmányt stb, általában stimmelt. 1 alkalommal nem, kiderült h nem én hibáztam felülvizsgálatot kértem.

Illetve volt egy két nagyobb probléma is, de az is megoldódott, csak kicsit nehezebben és sokan emlegették a felmenőim.

2022. szept. 13. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk nem csinálnak nagy ügyet a hibából, amennyiben tanulsz belőle. Egyik munkatárs például tönkretett egy gépet. Ezt követően mindig ő kapta a feladatot amit azon kellett végrehajtani és kifogástalanul meg is csinálta.

Hogyha eddig jól dolgoztál és jelenlegi magánéleted miatt romlott a teljesítményed, de tudsz rajta javítani, szerintem nem lesz gond, csak kommunikálni a vezetoddel mi a helyzet!

2022. szept. 13. 21:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi miatt jott ennyi hiba...talan ragorcsoltem...maganeletem nem a legjobb,az is igaz, de probalok fokuszalni.

Koszonom a valaszokat..

Meg varom,kinek mi a tapasztalata,hogy szokott ez lenni

...

2022. szept. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!