Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki lehet lépni a munka mókuske...

Ki lehet lépni a munka mókuskerekéből?

Figyelt kérdés
Mindenki azt csinálja, hogy dolgozik és havonta megkapja a fizetését. Ebből hogy lehet kilépni?

2022. szept. 13. 19:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Ki lehet törni belőle, de nem egyszerű. :D Vállalkozást próbáltuk a családdal, sajnos igény és lehetőség van rá, de mikor 1 millás villany és 1,5 millás gáz számlát számoltunk, akkor azt mondtuk, h most szüneteltetjük. Tavaszig biztos...
2022. szept. 13. 20:19
 12/20 anonim ***** válasza:
40%

Így ki lehet lépni a mindennapi életből.

Néhány példa... Nekik sikerült, mindenki döntse el, hogy megéri-e.

https://www.youtube.com/watch?v=yDTwdG_KMbY

https://www.youtube.com/watch?v=2Fo7WfY7_v8

https://www.youtube.com/watch?v=rmVfG1j8GZo

Érdemes megnézni mindegyiket, mert nagyon sok hasznos dolog van benne. Bár vannak olyan dolgok, amiben nem igazán értek egyet, de úgy összeségében igazuk van.

2022. szept. 13. 20:20
 13/20 anonim ***** válasza:
68%

1. Keress olyan munkahelyet, amit szívesen csinálsz és nem érzed ekkora tehernek.

2. Egy nap 24 órából áll, ebből ha 8 órát dolgozol még mindig marad 16. Ne csak rohanj haza, kocjulj és aludj, hanem csinálj valami izgalmasat! Bónuszként hétvége is szabad, ünnepnapok, szabadság...

2022. szept. 13. 21:07
 14/20 anonim ***** válasza:
61%
Nem az volt a kerdes honnan kapar elo, hanem hogy ki lehete torni :) ki lehet csak sok penz kell hozza es ugyis dolgozni kell majd csak maskepp
2022. szept. 13. 21:08
 15/20 anonim ***** válasza:
44%
#14 ezzel az erővel írhattad volna, hogy nyerje meg az euro jackpotot, 400+ milliárd forint és probléma megoldva... vagy találja meg a lámpást az elátkozott barlangban és a dzsin teljesíti 3 kívánságát.
2022. szept. 13. 21:16
 16/20 anonim ***** válasza:
69%

Aloe Forever termékek terjesztésével a saját főnököd lehetsz és tartós anyagi biztonságot teremthetsz magadnak.

Szarkasztikusan írtam, várom a 0%-os leszavazást. 😅

2022. szept. 13. 22:52
 17/20 anonim ***** válasza:
60%
Van rá többféle lehetőség: nyugdíjba mész, nyersz a lottón, nőként gyerekeket szülsz, lehetőleg 2 évente egy újabbat.
2022. szept. 13. 23:05
 18/20 anonim ***** válasza:
88%
8. Én azért nem vettem 2014-ben 3 lakást, mert akkor még másodéves egyetemista voltam. Tök jó, hogy egy befutott 35-40 feletti felnőtt már némi tökével és jó időzítéssel tud ilyeneket csinálni válság idején, csak ezzel az infóval nem segítettél egy 2022-ben huszonéves ember számára.
2022. szept. 14. 00:04
 19/20 anonim ***** válasza:
60%
Huszonévesen nekem is szívás volt. Épp hogy megéltünk.
2022. szept. 14. 03:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag csak nagyon stabil befektetéssel lehet ezt elérni aminek legalább havi 3-400ezer hozama van mint az ingatlan amit már leírtak.De kétlem hogy lenne felesleges 100 milliód,akkor nem kérdeznél ilyet.

Vállalkozóként is benne vagy csak máshogy,lehet nincs feletted egy köcsög főnök és akkor csinálod amikor akarod de ott is függsz az ügyfelektől,vásárlóktól,gazdasági helyzettől,ha napi pár órát dolgozol lehagyhat a konkurencia és húzhatod le a rolót.

2022. szept. 14. 10:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!