Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmát lenne érdemes...

Milyen szakmát lenne érdemes a felsoroltak közül választani?

Figyelt kérdés

Melyik szakmát érné meg kirándulni?

Én egy 30 éves , főállásal rendelkező férfi vagyok, aki 24 órás műszakokat visz, így a hónap 23 napja számomra szabad, ezt a szabadidőt pedig okos lenne pénzkereséssel feltölteni, így gondoltam kitanulok egy szakmát!

Érdekel az építőipar, de inkább a magam ura szeretnék lenni, maszekolni ha úgy van. A következő szakmák érdekelnek.

- festő

-villanyszerelo

-burkoló

-vizvezetekszerelo

-gazszerelo

- karosszéria lakatos

Affinitásom mindegyikhez volna, de főbb szempont az lenne, ha viszonylag könnyen bele lehessen rágódni, és ne igényeljen 10 év gyakorlatot.

Meggazdagodni nem akarok. Ha hozna 50-100 ezer pluszt akkor a célt elérné!

Köszönöm a válaszokat!

2022. szept. 13. 17:20
 1/7 anonim válasza:
26%
Könnyen bele lehessen rágódni? Xd villanyszerelőre mindig szükség van.
2022. szept. 13. 17:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, most látom nagyon sok helyen a telefonom átírta az eredeti kijelentést ! :(
2022. szept. 13. 17:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Tehát nem kirándulni, hanem kitanulni, es nem rágódni, hanem rázódni ! :)
2022. szept. 13. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A festő, burkoló igényli a legkisebb befektetést szerszám okból.

Úgy értem lehet bármelyik szakmát csúcskategóriás cuccokkal művelni, de egy festő vagy burkoló pár olcsóbb eszközzel is munkaképes.

Egyébként meg azt választanám, amelyik szakmát ki tudnám tanulni egy normális mester mellett.

2022. szept. 13. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha leteszed az karosszerialakatost, es hozzacsapsz meg egy hegesztot, arany eleted lesz ezt garantalom.
2022. szept. 13. 17:35
 6/7 A kérdező kommentje:
A karosszéria lakatos szakmánál ha jól olvastam elég izmos eszköz mennyiség kell , de lehet csak félreolvastam ! :)
2022. szept. 13. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, egy kb egesz muhely. De ahogy mondtam, hegeszto szakmaval parositva rongyosra keresed Magad, es a befektetett penz is megterul belathato idon belul.
2022. szept. 13. 20:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!