Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az úgy jó spórolás lehet, ha...

Az úgy jó spórolás lehet, ha minden második nap fürdök? Mostmár nincs olyan meleg, nyilván nem leszek büdös és nem is fogok annyira fázni, mert a faggyú rajta marad a bőrömön.

Figyelt kérdés
Irodai munkát végzek amúgy.
2022. szept. 13. 09:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 1500 Ft az 5 sör, pont annyit iszok meg egy hónapban.
2022. szept. 13. 18:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Valószínűleg tényleg nem fogsz vele sokat spórolni.

Én egyébként bevallom, kb 5-7 naponta van, hogy az egész testem vízben ázik, amikor hajat mosok. A többi napon csak a "fontos" testrészeket mosom meg szappannal (hónalj, láb, intim területek), összesen a kád nyolcada ha megtelik vízzel. És nem, nem vagyok büdös, nincsenek pattanásaim stb. Viszont szerintem ezért is van az, hogy sosem szárad ki a bőröm, télen sem.

2022. okt. 14. 18:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Jó, hát ha nem megy különösebben sehova az ember, akkor épp egy-két nap elég lehet a 4P mosakodás (pofa, p*csa/p*cs, pata, popó), de akkor is...
2022. okt. 19. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!