Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen tipikus munkák vannak,...

Milyen tipikus munkák vannak, amiket gép előtt végezve nyugati cégek számára nyugati szintű bérezést lehet utánuk kapni?

Figyelt kérdés

2022. szept. 12. 22:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%
Szoftverfejlesztés és fordítás pl tuti.
2022. szept. 13. 09:57
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
8as mar hogyne adnanak, olyan ceghez kell menni ami globalis, ugyanolyan fizetes mindenhol stb stb... pld a mi cegunknel a programozok 150+ reszvenyt kapnak :)
2022. szept. 13. 10:28
 13/20 anonim ***** válasza:
32%

Oké, jó tudni. :) Az IT tényleg nagyon hasít. A legtöbb barátom alkalmazottként is lassan 2M körül keres. Én meg két vállalkozással meggebedve is alig keresek ennyit, ilyenkor vicces, amikor itt kamunak néznek.

Gyerekek, tanuljatok programozni! :D

2022. szept. 13. 10:34
 14/20 anonim ***** válasza:

En 100-110et keresek 2 ceghez dolgozok be tesztmernokkent, mikor hol mennyit kell alapon. Papiron kb 8-9 ora jon ki atlagosan naponta.

Es igen. Az ITnak tenyleg megvannak az elonyei :) Nem sok olyan munka van amit lehet vegezni olyan orszagbol ahol 1-5% adot kell fizetni, es kozbe 6 szamjegyu dollar fizetest kapni...

2022. szept. 13. 10:45
 15/20 anonim ***** válasza:
#12 melyik ceg?
2022. szept. 13. 10:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

12-es ez érdekes, mert még MAANG sem ad globálisan ugyanolyan fizetést, még az USA-n belül is meg van különböztetve low/mid/high CoL bérkategória.

Melyik ez a cég? Jöhet privátban is.

Vagy jöhet bármelyik cég, amelyik Magyarországról dolgozó contractornak fizet mondjuk 400K USD felett.

2022. szept. 13. 10:58
 17/20 anonim ***** válasza:

16 google a baratod.

Nem 400k rol beszeltem, hanem 150rol, ha kicsit megnezed a linkedint hamar talalsz nem is egy ceget.... abban egyet ertek hogy 200 felett szinte lehetetlen kapni full remote pozit senior programozokent

2022. szept. 13. 11:08
 18/20 anonim ***** válasza:

17-es elnéztem a sorszámozást, azt hittem a 7-es válaszra írtál. 150 valóban teljesen reális, csak az töredéke az alkalmazottként kint elérhető béreknek.

Érdemes lehet definiálni, hogy mit értünk "nyugati szintű bérezés" alatt. Azt, ami nyugaton elérhető, vagy mindent, ami a magyar fizetéseknél magasabb?

2022. szept. 13. 11:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Nő azon cégek száma ahol flat bérezés van országtól függetlenül (de szerintem ez nemzetközi szinten még mindig a cégek 0,1%a, pláne ha a foglalkoztatottak számát nézzük), de pl ezzel lehúzzák az anyaországi munkavállalók bérét.

Szerintem ezek a cégek nem fognak tudni növekedni a végtelenségig, egy jó felhajtó erő a többi cég bérezésének is, az biztos nagyobb tudás tudd ezeknél a cégeknél összegyűlni.

2022. szept. 13. 12:02
 20/20 A kérdező kommentje:
Mindenki hogyan szídja a globalizációt aztán meg milyen gyerekcipőben jár még itt ezen a téren is. Alapból egyébként ezért is volna van értelme globalizációnak, hogy csak azért mert valaki 500km-rel arrébb születik ne keressen 10-ed annyit ugyanazért a munkáért. Lehet majd lesznek emancipációs törekvések ez ügyben de még 20 év.
2022. szept. 13. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!