Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen tipikus munkák vannak,...

Milyen tipikus munkák vannak, amiket gép előtt végezve nyugati cégek számára nyugati szintű bérezést lehet utánuk kapni?

Figyelt kérdés

2022. szept. 12. 22:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%

Lábmunka.

Fogod magad, azt kicaplatsz nyugatra.

Minden más csak álmodozás.

2022. szept. 12. 23:09
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

A fordítás, műfordtás.

Igaza van az 1. válaszolónak, én már régen "kicaplattam" nyugatra, és miután

(bár nem egyik napról a másikra) magyar- és itteni kiadókkal ki tudtam alakítani a megfelelő kapcsolatokat, már vagy 15-18 éve fordításból élek, és saját magamnál dolgozom.

Csak a tárgyalások, szerződések miatt kell néha ide-oda utazgatnom.

2022. szept. 12. 23:57
 3/20 anonim ***** válasza:
42%

Hát, én számtalan ilyen munkát végzek.

Online tréningek

Oktatási anyagok összerakása

EUs projektek külsős minőségellenőrzése

EUs projektekben szakértői partnerség

Szaktanácsadás cégeknek

Kutatási munkák

Stb stb.

Általában 450 és 700 EUR között van a napidíjam. Idén kb. 50k EUR jön be külföldről, mint leadózott haszon. Tavaly és tavalyelőtt 30-35k körül. Most így a KATA kicsinálásával Kft-t alapítottam, így azért nőnek a költségeim.

2022. szept. 13. 00:36
 4/20 anonim ***** válasza:
50%
Barmilyen, magas hozzaadott erteket kepviselo munka (=IT).
2022. szept. 13. 01:27
 5/20 anonim ***** válasza:
8%
Programozas/teszteles
2022. szept. 13. 02:39
 6/20 anonim ***** válasza:
83%
Szaktudással rengeteg van kutatási, nyelvészeti, oktatási, pénzügyi, it, természettudományi, műszaki területen. A baj az, hogy a többség a két szép szemére akar otthonról végezhető, jól fizető munkát...
2022. szept. 13. 02:45
 7/20 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudok ilyenrol. IT-ban senior fejlesztokent pl. kereshetsz itthonrol contractorkent amerikai cegnel ilyen 150 000 dollar korul, mikozben kinti alkalmazottak ugyanannyi tapasztalattal top cegeknel keresnek fel millio-millio kozott.

Eleve sok cegnel nincs is lehetoseg contractorkodasra, ahol meg van, ott pont azert van, hogy olcso munkaerohoz jussanak.

2022. szept. 13. 09:37
 8/20 anonim ***** válasza:
76%

#3-as vagyok. Abszolút nem értem miért vagyok nullára pontozva, amikor leírtam a tapasztalataim és a kérdésre válaszoltam.

#7 Szerintem magyaroknak nem adnak 150k körül. Linkedinen betalálnak mindig a szakterületemhez kapcsolódó kulcsszavakat tartalmazó (innovation, systems, stb), de IT melókkal amikkel én nem foglalkozok. Általában full time melókat ajánlanak 400 EUR napidíjjal, azaz havi 8k dollár.

2022. szept. 13. 09:44
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy 7-es írja, a cégek pont azért foglalkoztatnak külföldieket szegény országokból, hogy ne kelljen nekik nyugati szintű bért fizetni. Persze még így is többet fizetnek, mint a magyar cégek, így mindenki jól jár.
2022. szept. 13. 09:47
 10/20 A kérdező kommentje:
3. nekem nagyon hasznos volt, nem tudom a többiek irigyek?
2022. szept. 13. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!