Ha csak a munkahelyváltás pénzügyi részét nézzük, hány %-al magasabb fizetésért vagy hajlandó váltani?
Figyelt kérdés
Nettóban, az eredeti fizetésedhez képest.2022. szept. 12. 12:07
1/11 anonim válasza:
Ha nem kötődöm különösebben a jelenlegi helyhez, akkor 10%. Ha kötődöm, akkor 15-20%.
2/11 anonim válasza:
Kicsit nehéz elvonatkoztatni a többi tényezőtől, de ha csak a pénzügyi részét nézzük akkor kb +30%-ért váltanék.
3/11 A kérdező kommentje:
nekem 15%-os az új ajánlat, ennyivel több. De nemcsak a pénz dominál, más dolgok is jobban tetszenek az új munkahelyben. A régit sem utálom, csak inkább unom. Ezért is hezitálok. 30%-al többet ezen a területen, az én tapasztalataimmal nem hiszem, hogy adnának, Vagy akkor meg olyan felelősséget kellene vállalni, amit meg nem akarok.
2022. szept. 12. 13:02
4/11 anonim válasza:
En ennyiert siman valtanek. Most is csak azert nem valtok, mert zsiros referral bonusz kifizetesre varok tavasszal.. Illetve az eves bonuszt es az osszes negyedeves bonuszt egyben fizetik ki husvet tajekan. Utana kalap kabat.
5/11 A kérdező kommentje:
jó is, hogy mondtad, az új helyen bónusz is lesz, a jelenlegin nincs. Még egy plusz érv! #4-es - sok sikert neked a munkahelyváltásban!
2022. szept. 12. 14:21
6/11 ascelpius válasza:
Én azért jelen gazdasági helyzetben a cég profilját és stabilitását is mérlegelném: 10%-ért nem biztos, hogy érdemes váltani oda ami alapból nem versenyképes vagy olyan szektorba ami nem létfontosságú, vagy maga a pozíció ideig-óráig nélkülözhető
(De lehet csak én vagyok túlságosan pesszimista a következő 1 évet nézve)
7/11 anonim válasza:
semenyiert mert 15 eve vallalkozok
nalam nincs ilyen klasszikus valtas.magamnak termelem ki 10 eve
8/11 anonim válasza:
6-os, nem, igazad van. A ceg profiljat erdemes figyelembe venni.
9/11 A kérdező kommentje:
Mindkét cég IT szektorban van. Mindkettő multinacionális.
2022. szept. 14. 13:29
10/11 anonim válasza:
30 %
az alatt nem érdemes szerintem az egyéb kockàzatok miatt pl milyen lesz a közösség juttatások stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!