Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ciki manapság a gyakori...

Ciki manapság a gyakori munkahely-váltás?

Figyelt kérdés

2022. aug. 18. 00:26
1 2
 1/12 anonim válasza:
95%
Általában nem a legbizalomgerjesztőbb az, ha valaki havonta váltogatja a munkahelyét, de teljesen rendben van szerintem ha azért, mert több dolgot szeretnél kipróbálni, és nem azért, mert munkakerülő vagy.
2022. aug. 18. 01:12
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
Nem az a lényeg, hogy váltottál, hanem az, hogy miért. Rá is fognak kérdezni, én ezt tenném.
2022. aug. 18. 02:20
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
Max 1 ev /munkahely ami optimalis, kulonben betokosodik az ember. Felmesz senior / lead szintig, utana ha nem akarsz beragadni a havi br 3-4 millios fizetesi savba, akkor contractorkent kezdesz el dolgozni havi 20 ezer dodoert.
2022. aug. 18. 02:29
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Én mérnökként eddig 1-2 éve váltottam általában több pénzért.
2022. aug. 18. 05:34
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
#4-es. Ezt Budapesten tudtad meglépni? Mit szólnak az 1-2 éves munkaviszonyhoz az állásinterjúkon? Volt olyan aki meghegyezte, hogy nem vagy lojális, haneminkább jobhopper?
2022. aug. 18. 06:48
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
2-3 évente ideális váltani. Ha sűrűn cserélsz munkát, az azt jelenti, hogy semmiben nem tudsz elmélyedni, nem vállalsz felelősséget, nem érdekel a cég.
2022. aug. 18. 06:55
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Ha valaki tud értelmes okot mondani, miért váltott, akkor semmi gond. Ha csak a pénz miatt képes háromhavonta felállni, akkor nem venném fel.
2022. aug. 18. 07:52
 8/12 anonim ***** válasza:
39%
#7 pedig pont pénzért adják el az idejüket, senki sem például a családi hangulat miatt jár be dolgozni 🙂
2022. aug. 18. 10:05
 9/12 anonim ***** válasza:
94%

Attól függ hogy mi neked a gyakran, meg mi a munkaterületed.(meg mi a tapasztalatod)

Pl gyakornokoknál nem gáz ha relative gyakran váltanak, mert sokan még nem tudják,hogy milyen területen akarnak elhelyezkedni.

Teljes állásnál azért jó ha meg van legalább egy év persze lehet 1 olyan eset h elmész a cégtől próbaidő alatt mert valami nem olyan amilyennek kéne lennie.

De cégek jobban preferálják azokat akik 2-3 évet legalább 1 cégnél eltöltöttek.

2022. aug. 18. 10:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Itt #4-es válaszolóra vagyok kîváncsi, hogy mit mondanak neki az interjúkon, ráadásul azért is érdekel, mert mérnöki terület.

#7, talán ügyvezető lennél? Azt vettem észre, hogy a hűségeskük ideje lejárt, nekem ÁTLAGOLVA 1 év 1 munkahely a fogyasztásom. (Persze még nem dolgozom 10 éve)

2022. aug. 18. 12:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!